Aşk ve Mavi dizisinin son bölümünde dramatik anlar yer aldı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi dizisinin son bölümünde dramatik anlar yer aldı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2018 23:31

Aşk ve Mavi dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine dramatik dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde İsmet, Ali'nin evde olmadığı gece iş gezisine gitmediğini öğrendi. Mavi'yi aldattığını düşünerek, o gece nerede olduğunu araştırmaya başladı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Mavi, abisinin gerçek katilinin Ali değil Cemal olduğunu öğrenince çılgına döndü. Karakola gidip Cemal'i ihbar etmek istedi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

İsmet, Ali'nin evde olmadığı gece iş gezisine gitmediğini öğrenir. Mavi'yi aldattığını düşünerek, o gece nerede olduğunu araştırmaya başlar. Abisinin beyninde bir tümör olduğunu öğrenince yıkılır. Mavi, abisinin gerçek katilinin Ali değil Cemal olduğunu öğrenince çılgına döner. Karakola gidip Cemal'i ihbar etmek ister. Cemal, Ali'den Mavi'yi durdurması için yardım ister. Mavi'yi durdurmak o kadar da kolay değildir. Ali, bir yandan Mavi'yi ikna etmeye çalışırken bir yandan da belki bir daha uyanamayacağı bir ameliyata hazırlanmaktadır.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!