Aşk ve Mavi dizisinin son bölümünde şoke eden anlar yer aldı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi dizisinin son bölümünde şoke eden anlar yer aldı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2018 00:00

Aşk ve Mavi dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine dramatik dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ali, hastalığını tüm aileden saklamaya devam ederken bir yandan da biyopsi için bir günlüğüne nasıl ortadan kaybolacağının hesaplarını yapmaya başladı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine ilginç dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Cemal, Ali'nin banka kasasına koyduğu kaydı ele geçirmeyi başardı, Mavi kaydı izlemeden başka bir kayıtla değiştirmeyi de başardı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ali, hastalığını tüm aileden saklamaya devam ederken bir yandan da biyopsi için bir günlüğüne nasıl ortadan kaybolacağının hesaplarını yapmaktadır. Cemal, Ali'nin banka kasasına koyduğu kaydı ele geçirmeyi başarmış, Mavi kaydı izlemeden başka bir kayıtla değiştirmeyi de başarmıştır. Belayı savuşturduğunu düşünen Cemal'i bir sürpriz beklemektedir. Safiye kaydı izlemiş ve Ahmet'i öldüren kişinin Cemal olduğunu öğrenmiş ve bu gerçeği herkese söylemek istemektedir. Cemal için işler iyice zorlaşmıştır. Artık kaderi Safiye'nin iki dudağının arasındadır.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!