Aşk ve Mavi 32. bölüm sezon finali fragmanında Ali'den şaşırtan karar

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi 32. bölüm sezon finali fragmanında Aliden şaşırtan karar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2017 10:33

Aşk ve Mavi 32. bölümüyle sezon finali yaparak ekran macerasına ara vermeye hazırlanıyor. Şarkıcı Emrah ve Burcu Kıratlı’nın başrollerini paylaştığı Aşk Mavi’nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı, sezon finaline dair ilk detaylar ortaya çıktı. Bu akşam yayımlanacak olan sezon finali bölümünde Ali, abisiyle ilgili şaşırtıcı bir karar alıyor. Peki, bu karar ne? Ali, yıllardır saklı kalmış gerçeği ortaya mı çıkaracak. İşte Aşk ve Mavi 32. bölüm sezon finali fragmanı!

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi sezon finali fragmanı yayınlandı. Ekran macerasına bu sezon başlayan Aşk ve Mavi 16 Haziran Cuma günü yayınlanacak olan 32. bölümüyle sezon finali yapacak. Geçtiğimiz hafta gerçekleri öğrenen Ali, abisini kendi elleriyle polise ihbar etmeye karar veriyor. Öte yandan Hasibe’nin konaktan gitmesini istemeyen Mavi ile Ali’nin arasında ipler geriliyor. Peki, sezon finalinde neler yaşanacak? Ali'nin herkesi şaşırtacak kararı ne?  Aşk ve Mavi dizisi heyecan dolu sezon finaliyle 16 Haziran Cuma günü Atv’de! 



Ali, öğrendiği şeyler karşısında şaşkınlığa düşer. Ondan gerçeği saklayan Cemal'e karşı çok öfkelidir. Ali'nin öğrendiği ve bunca yıl gizli saklı kalan her şey gün yüzüne çıkacak mı yoksa Cemal, bir kez daha gerçeği saklamanın bir yolunu bulacak mı?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mavi ve Safiye, doğacak bebekleri için alışverişe çıktılar ve konağı oyuncakla doldurdular. Alınan eşyalar evde bazı kazalara sebep oldu. Ali, Fatma ve Cemal arasındaki ilişkiyi sorgulamaya ve geçmişte neler olduğunu araştırmaya başladı. Cemal, Ali'nin bir şeyleri araştırdığını fark etti, onu durdurmaya çalıştı.

BAKMADAN GEÇME!