Aşk ve Mavi 4. bölüm fragmanı entrikayı gözler önüne serecek!

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi 4. bölüm fragmanı entrikayı gözler önüne serecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2016 10:47

Aşk ve Mavi 4. bölüm fragmanı ile izleyicilere yine heyecan dolu dakikalar yaşatmayı başardı. Son bölümde yaşananlarla ilgiyi gitgide üzerine çekmeyi başaran dizi, Ali'nin iddialı sözlerini Aşk ve Mavi 4. yeni bölüm fragmanında izleyicilerle buluşturacak. Önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümü ile ATV ekranlarındaki bir ayını tamamlayacak olan Aşk ve Mavi, 4. bölüm fragmanı ile iddiasını sürdüreceğinin sinyalini vermiş oldu.

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi 4. yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından yayınlandı. Dizinin son bölümünde gerilimin bir dakika bilr duraksamaması, yeni bölüme de sıçrayacak. Aşk ve Mavi 4. bölüm fragmanında durumlar değişecek. Aile içerisinde huzursuzluk çıkaranlar bir bir belirlenmeye çalışılırken Ali, yediği tokat üzerine çok iddialı bir söz söylüyor. İşte yine heyecanlı geçmesi beklenen Aşk ve Mavi 4. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti 

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı dizinin takipçilerini heyecanlandırdı. Cuma günlerinin yeni dizisi olan Aşk ve Mavi’nin dün yayınlanan bölümünde İlyas'ın intikam hırsı daha da keskinleşirken Göreçkiler Ailesi’nin yeni sırları açığa çıkıyor. Dün akşam izleyici karşısına çıkan Aşk Mavi'nin son bölümünde  Ali ve İlyas arasında tansiyon yükseliyor. Cemal'in büyük sırrına ortak olan Mahmut'un hayatı tehlike altına giriyor. Mavi ise konak ahalisine kök söktürmeye devam ediyor. Peki, tüm dengeleri alt üst edecek olan büyük sır ne?

Haberin Devamı

Göreçkiler'in deposunda çıkan yangın sırasında içerde kalan Mavi, İlyas tarafından kurtarılır. Ambulans beklerken, İlyas, Mavi'ye kendisini Göreçkiler'in öldürmek istediğini söyler. Öte yandan Ali, Cemal'in Mavi'yi hapse attırmak için yaptığı planı bozar ve abisiyle kavga eder. Bir yandan da Mavi'nin yangında kalmasının sorumlularından hesap sorar. Fazıl, tüm itirazlara rağmen İlyas'ı şoför olarak işe alır. Hasibe, konağa yerleşeceği günün hayallerini kurarken; Mavi ise Göreçkiler'den intikam almak için farklı bir yöntem denemeye karar verir. Bundan sonra sırf onlara inat, Ali ile gerçekten karı-kocaymış gibi davranacağı bir evcilik oyununu başlatır. Fatma, Cemal'in bir gece gizlice onu ziyarete gelmesiyle büyük sırrını ona açıklar. Fakat tam bu sırada Mahmut, gelininin dediklerini duyar. Cemal, Mahmut'u sakinleştirmeye çalışırken korkunç bir şey olur.

Geçtiğimiz hafta İlyas’ın intikam almak için yaptığı hamle Mavi’nin hayatını tehlike altına sokuyor. Sevdiği kadının kurtarılması ardından karşısında İlyas’ı bulan Ali, adeta çıldırıyor. Öte yandan ikilinin evliğinin yarattığı kriz etkisini sürdürmeye devam ediyor. Bu evlilik uğruna herkesi karşısına alan Ali ve çıkarları uğruna herkesi harcamakta bir dakika olsun düşünmeyen Cemal arasında sesler yükseliyor. Aşk ve Mavi yeni bölümüne damga vuracak bir diğer gelişme ise Göreçkiler Ailesi’nin saklı kalmış sırlarından birinin ortaya çıkması olacak. Mavi’nin babası, Cemal’i evlilik dışı bir çocuğu olduğunu öğreniyor. Mahmut’un sırrına ortak olduğunu gören Cemal, Mavi ve Ali arasındaki nefreti daha da körükleyecek bir hamle yapıyor. Çıkardığı yangından sonra hızını alamayan İlyas ise Fazıl’a silah yöneltiyor. 

BAKMADAN GEÇME!