Aşk ve Mavi 27. yeni bölümde Cemal ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi 27. yeni bölümde Cemal ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 12:49

Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam sürprizlerle dolu gelişmeleriyle izleyici karşısına çıkacak olan Aşk ve Mavi'nin 27. bölüm fragmanın ağır yaralı olarak kaldırılan Cemal'in hali damga vurdu. Peki, yeni bölümde neler olacak? Cemal ölecek mi? İşte, Aşk ve Mavi 27. yeni bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi yayınlanan 27. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilere hareketli dakikalar yaşatan Aşk ve Mavi yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Peki, dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte, Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanı.

Ağır yaralanan Cemal hastaneye kaldırılır. Cemal yaşam mücadelesi verirken Ömer polis tarafından gözaltına alınır. Refika, kendisini pek sevmeyen Saadet'in ziyaretinden dolayı gergindir. Refika'nın, Ali'ye olan aşırı ilgisi Mavi ve Ali'nin arasını açar. Mavi, Hasibe'den yardım ister.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR 

Ömer'in, Fatma'nın bebeğini üstlenmesi herkeste bir şaşkınlığa yol açarken Cemal'i de büyük bir beladan kurtarır. Birgül konağa dönmenin yollarını ararken Cemal, Safiye'yle olan evlilik yıldönümünü Ali'nin organize etmesini ister. Ali, Cemal'e o gece eşine okuması için bir şiir yazar. Şiiri bulan Mavi, Ali'nin kendisini aldattığını düşünür.

BAKMADAN GEÇME!