Aşk ve Mavi 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2017 15:49

Aşk ve Mavi'nin dün yayınlanan son bölümünde tansiyon hiç düşmedi. Uçurumdan yuvarlanan Ali'nin hali Mavi'nin suçluluk duymasına neden olurken; herkesin hastanede olmasını fırsata çeviren Cemal, Mahmut'un cinayetini aydınlatacak tespihin peşindeydi. Peki, hafızalardaki yerini koruyan Aşk ve Mavi son bölümünün ardından Aşk ve Mavi 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Aşk ve Mavi'de son yaşananlar ve yeni bölüm bilgisi!

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi yepyeni bölümleriyle devam ediyor. Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir sahneyle final yapan Aşk ve Mavi’nin 11. bölümü dün akşam yayınlandı. Dünkü bölümde korkunç bir kaza geçiren Ali’nin kalbi durdu, kazaya kendi gözleriyle tanık olan Mavi suçluluk duygusu bir yanda onu kaybetme korkusuyla kahroldu. Oğlunun durumundan Mavi’yi sorumlu tutan Refika ise bu kez Mavi’yi yok etmeye kararlıydı. Şaşırtıcı gelişmelerin arka arkaya ekrana yansıdığı son bölümün ardından Aşk ve Mavi 12. bölüm fragmanı da gündeme geldi. Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk ve Mavi 12. bölüm fragmanı henüz yayımlanmadı ancak yayımlanır yayımlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

19 OCAK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Mavi'nin gözü önünde ölüme yürüyen Ali, kazadan sonra hastanede yaşam mücadelesi vermektedir. Mavi, Ali'yi suçladığı için çok pişmandır ve hastanede bir an bile yanından ayrılmadan Ali'nin gözlerini açmasını beklemektedir. Oğlunun bir kez daha ölümün eşiğine gelmesine Mavi'yi sorumlu tutan Refika artık dayanamaz ve Mavi'ye silah doğrultur. Herkesin Ali'nin başında olmasını fırsat çeviren Cemal, kazadan sonra kaybolan ve Mavi'nin babası Mahmut'un cinayetini aydınlatacak tespihin peşindedir. Cemal'den intikam almak isteyen İlyas, Hasibe'nin de yardımıyla hiç beklenmedik bir hamle yapar. Göreçki ailesini zor günler beklemektedir. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Polise gelen bir ihbarla Mavi'nin babası Mahmut'un ölümüyle ilgili dosya tekrar açıldı ve herkesin kader olduğunu düşündüğü şeyin aslında bir cinaye olduğu ortaya çıktı. Cinayet haberiyle Mavi ve ailesi yıkılırken, Cemal ve Fatma'yı yakalanma korkusu sardı Fazıl Bey, cinayetinin aydınlatılması için tüm imkânları seferber ederken, cinayet mahallinde bulunan ve Pembe'ye kiracıları tarafından teslim edilen bir tespih işleri iyice karıştırdı.Abisini öldüren kişinin Ali olduğuna inanan Mavi, babasının ölümünden de onu sorumlu tutunca ikili arasında sesler yükseldi. Mavi ile arasındaki uçurumu bir kez daha acı bir şekilde gören Ali, henüz sevdiği kadına abisinin katili olmadığını açıklayamamışken başka bir cinayetle suçlanmasına dayanamadı ve adım adım ölüme yürüdü...

BAKMADAN GEÇME!