Aşk Mantık İntikam 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Aşk Mantık İntikam yeni bölümde Çınar'dan bomba itiraf!

Güncelleme Tarihi:

Aşk Mantık İntikam 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Aşk Mantık İntikam yeni bölümde Çınardan bomba itiraf
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2021 03:43

Aşk Mantık İntikam yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Bir haftalık aranın ardından cuma akşamı izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Aşk Mantık İntikam'ın 6. yeni bölüm fragmanına Çınar'ın Esra'ya aşık olduğunu söylemesi damga vurdu. Şirkette Ozan'ın Esra'yı kurtarmak için kendisini feda etmesi dikkat çekerken Çağla ile yakınlaşması da çarpıcı gelişmeler arasında yer aldı. İşte, Aşk Mantık İntikam 6. yeni bölüm fragmanı ve bu hafta dizide yaşanacakların özeti.

Haberin Devamı

Aşk Mantık İntikam 6. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. FOX TV'de sevenleri ile buluşacak olan Aşk Mantık İntikam'ın 30 Temmuz tarihli bölümünde Ozan'ın Esra'yı kıskanması dikkat çekti. Çınar'ın Esra'ya itirafta bulunmasıyla Esra'nın vereceği karar ise şimdiden merak konusu oldu.

AŞK MANTIK İNTİKAM YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

AŞK MANTIK İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çınar, Ozan’la aralarında ne olduğu konusunda Esra’nın üzerine gitmeye devam ederken yanlarına gelen Çağla, herkesi toplantıya çağırır. Esra, Menekşe Ev Yemekleri Lokantası’nın ailesine ait olduğunu herkesten gizlediği için Çağla’nın büyük tepkisiyle karşılaşır. Zehirlenen kişinin şikâyeti, şirketi ve lokantayı zor duruma düşürmüştür. Elif ve Ekrem, lokantayı kapattıran kişinin Zümrüt olduğunu anlayıp Ozan’a söylerler. Ozan’ın hem lokantayı açtırmak hem de yaptıklarından dolayı Zümrüt’ü cezalandırmak için bulduğu çözümler hayli ilginç olacaktır.

Haberin Devamı

Öte yandan Ozan, Çınar’ın Esra’ya açılma kararını öğrenir. Ozan, bunun önüne geçebilmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır ancak Çınar’ın kararı kesindir, Esra ile ne olursa olsun konuşacaktır. Acaba Ozan, bu aşk itirafının önüne geçebilecek midir?

BAKMADAN GEÇME!