Aşk Laftan Anlamaz 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Murat bundan sonra ne yapacak?

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı Murat bundan sonra ne yapacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2017 17:32

Aşk Lafta Anlamaz 29. bölüm fragmanı için beklentisini sürdüren izleyiciler, son bölümde yayınlanan son sahnenin ardından Hayat ve Murat'ın akıbetini merak etti. Son sahnede annesini kaybetmenin acısını yaşayan Murat, Aşk Laftan Anlamaz 29. bölüm fragmanında neler yapacak? İşte, hayatlarını düzene sokmak için mücadelelerini sürdüren Hayat ve Murat'ın akıbetlerine yön verecek Aşk Laftan Anlamaz 29. yeni bölüm fragmanı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça soluksuz takip edilen dakikalar yaşattı. Ekranların fenomen dizisi haline gelen Aşk Laftan Anlamaz'da bu akşam heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde şoke eden anlar yer aldı. Son bölümde Hayat ve Murat’ın herkesten uzakta geçirdiği balayı ve sonsuz mutluluğuna sürpriz bir ziyaretçi ile gölge düştü. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin takipçileri yeni bölüm fragmanını merak ettiler. Peki, Aşk Laftan Anlamaz 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk Laftan Anlamaz 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Artık gerçekten evli bir çift gibi davranmaya başlayan Hayat ve Murat’ın herkesten uzakta geçirdiği balayı ve sonsuz mutluluğuna sürpriz bir ziyaretçi ile gölge düşer. Hayat, öğrendiği sırla Murat arasında sıkışacak, zorluklarla kazandığı mutluluğu kaybetmemek için var gücüyle savaşacaktır. Cemil’in beraberinde getirdiği yalan giderek büyümekte ve büyürken de bir aşkı peşinden sürüklemektedir. Tuval imkansız derken Cemil’in etkisine girmekten kaçamaz. Murat’sa annesine ilk kez bu kadar yakın olacak ve söylenmeyen her şey dile gelecektir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Emine ve kızları korku içinde bırakan sapığın Hayat'ın abisi Cemil çıkması herkes için eğlenceli bir dönemin kapısını araladı. Kardeşinin evlendiğini öğrenen Cemil Murat'a bir şart koştu. Hayat, Uzun ailesine yakışır bir şekilde gelin oldu. Karısından bir an ayrı kalmak istemeyen Murat, Hayat için her şeyi yapmaya razıydı. Kız istemeye de, hamama girip terlemeye de, parmağına kına yakmaya da… Cemil ise bir yandan kardeşinin düğün hazırlıklarıyla uğraşırken, bir yandan aslında onu İstanbul'a getiren sırrı annesinin başına atıp kaçmak istiyordu. Ancak Cemil'in bir türlü tutamadığı dili başına yine bela oldu ve Hayat'ın babası Sefer'i arkasından sürükledi. 

BAKMADAN GEÇME!