Aşk Laftan Anlamaz 24. bölüm fragmanında nefes kesen yakınlaşma

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz 24. bölüm fragmanında nefes kesen yakınlaşma
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2016 09:51

Aşk Laftan Anlamaz yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Hande Erçel ve Barış Deniz’in başrollerini paylaştığı dizi bu hafta 24. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? Aşk Laftan Anlamaz 24. bölüm fragmanı romantizm dozu yüksek sahnelerin sinyalini veriyor. Hayat ve Murat eski günlere dönüyor. İşte, Aşk Laftan Anlamaz 24. bölüm fragmanı ve yeni bölümden kısa bir özet!

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümü için sabırsızlık bekleyiş sürerken yayınlanan fragman dizinin takipçilerini heyecanlandırdı. Hayat ve Murat, aşkında beklenen gelişme sonunda yaşanıyor. İkili günler sonra yeniden romantik dakikalar yaşıyor. Peki, Aşk Laftan Anlamaz 24. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? Leyla'nın sinsi planları sonucunda neler olacak? İşte, Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanı ve daha fazlası!

Sevilen dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde oldukça heyecanlı dakikaların yer alacağı fragmandan kendini belli etmişti. Yeni bölümde Hayat ve Murat evlilikte bulamadıkları huzuru en sonunda bulmaya başlıyor. Evlendiklerinden beri ilk defa bu kadar yakınlaşacak olan çift izleyenlere oldukça samimi anlar yaşatacak. Hande Erçel ve Barış Deniz’in başrollerini paylaştığı, oyuncu kadrosunda Nazan Diper, Metin Akpınar ve Cem Emüler gibi usta isimlerin yer aldığı romantik komedi türündeki dizinin yeni bölümünde nihayet beklenen oluyor, Hayat ve Murat ikilisi yeniden yakınlaşıyor. Murat’a bir hayli kızgın olan Hayat, nihayet yelkenleri suya indiriyor. İkilinin mutluluğunun mimarı ise Azime Hanım oluyor. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜM NELER OLMUŞTU?

Aşk Laftan Anlamaz’ın geçtiğimiz haftaki bölümünde sempatik çiftlerden biri nihayet evlendi. Kerem ve İpek’in düğünü uzun süredir araları bozuk olan Murat ve Hayat’ı yeniden bir araya getirdi. İkilinin harmandalı sahnesi ekrana kilitledi. Öte yandan Murat’ın annesinin yalıya getirilişi ise büyük bir kriz yarattı. Hafızasını kaybetmiş numarası yapan Leyla, sinsi oyunlarıyla konak halkına kan kusturmaya başardı. Final sahnesi de Leyla’nın ölümcül hamlesiyle son buldu.

BAKMADAN GEÇME!