Aşk Laftan Anlamaz 22. bölüm fragmanı ile Hayat bu teklifi kabul edecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz 22. bölüm fragmanı ile Hayat bu teklifi kabul edecek mi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2016 09:30

Aşk Laftan Anlamaz 22. bölüm fragmanında Murat'ın endişesi katlanarak artıyor. Karakterleri ve olay örgüsüyle Show TV ekranlarının favori dizilerinden birisi olan Aşk Laftan Anlamaz, 22. bölüm fragmanı ile izleyicileri ekranları başına kilitleyecek. Yaşamının bir parçası olarak kabul ettiği ve vazgeçmesinin mümkün olmadığı Hayat'ı yeniden kazanmak isteyen Murat, bazı girişimlerde bulunacaktır. Tek isteği Hayat'ın kendisini affetmesidir. İşte merakla beklenen Aşk Laftan Anlamaz 22. bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm öncesi yayınlanan 22. bölüm fragmanıyla izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde yaşanan gelişmeler diziye damgasını vuracak. Yeni bölümde annesinin haberini alan Murat, apar topar hastanenin yolunu tutar. Yıllar sonra ortaya çıkan annesini kavuşamadan kaybetme tehlikesi yaşayan genç adam, içinde başka bir gerçekle de yüzleşir. İşte, Aşk Laftan Anlamaz 22. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Murat, yıllar sonra ortaya çıkan annesini kaybetme tehlikesi içinde başka bir gerçeği de anlar. Deli gibi sevdiği kadını da kaybetmek üzeredir. Ancak çok geçtir artık. Hayat’ın yaşananları unutması mümkün gözükmemektedir. Bir de Haşmet Dede’nin acele verdiği karar Murat’ı altüst eder. Ama vazgeçmeyecektir Hayat’tan. Hayat’ı yeniden kazanma adına son bir şans ister. Roller değişmiş, aşk oyunu başka bir şekle bürünmüştür artık. Kazananı olmayan bir oyuna… 

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Yeni bölümde annesinin haberini alan Murat, apar topar hastanenin yolunu tutar. Yıllar sonra ortaya çıkan annesini kavuşamadan kaybetme tehlikesi yaşayan genç adam, içinde başka bir gerçekle de yüzleşir. Hayat’ı çok kırmıştır ve deli gibi sevdiği kadını da kaybetmek üzeredir. Ancak Hayat’ın yaşananları unutması hiç kolay değildir. Sevdiği kadını ikna etmek için çok geç kalan Murat, bir de Haşmet dedenin acele verdiği kararla alt üst olur. Ne olursa olsun Hayat’ı yeniden kazanmak isteyen Murat, ondan bir şans daha ister. Kaçan ve kovalayan değişmiş, aşkı için mücadele etmek zorunda olan isim artık Murat olmuştur.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Murat'ın yıllar sonra annesine ulaşmak üzereyken elinden kaçırmasıyla olaylar iyice karışır. Murat bu olaydan Hayat'ı sorumlu tutup bunun acısını ondan çıkarırken, Hayat son günlerde yaşadıkları nedeniyle fazlasıyla gergindir. Şirkete yeni gelen Emre, ikilinin arasını iyice açarken Sarte'deki özel bir organizasyon olayları iyice tırmandırır. Murat'ın tartışma sırasında ettiği cümle ise aralarındaki bağı koparacaktır. Hayat için yapacak terk şey vardır artık. Tüm bunlar olurken İpek ve Kerem arasındaki gelişme, Haşmet'in büyük sürpriziyle iyice renklenir. Murat'a gelen telefon ise başka olayların fitilini ateşleyecektir.

 

BAKMADAN GEÇME!