Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanında Engin Müdür'e kötü sürpriz! Arka Sokaklar 543. bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokakların yeni bölüm fragmanında Engin Müdüre kötü sürpriz Arka Sokaklar 543. bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2020 19:06

Arka Sokaklar'ın merakla beklenen yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Her cuma Kanal D'de izleyici karşısına çıkan Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde dair ipuçlarını verdiği fragmanda ekibin çete liderini yakalamak için tehlikeli mahalleye operasyon düzenlemesi heyecanlı anlara damga vurdu. Baskın için gidilen evde Nadya'nın Engin Müdür'ün karşısına çıkması ise şaşırtıcı gelişmeler arasında yer aldı. İşte, Arka Sokaklar'ın 543. yeni bölüm fragmanı ve bu hafta yaşanacakların özeti.

Haberin Devamı

Kanal D'nin uzun soluklu sevilen dizisi Arka Sokaklar, 21 Şubat Cuma akşamı 543. bölümü ile ekranlara gelecek. Arka Sokaklar'ın yeni bölümünü sabırsızlıkla bekleyen izleyiciler, yayınlanan fragmanı araştırıyor. Her hafta büyük beğeni ile izlenen Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanında dikkat çeken gelişmeler yer alıyor. İşte, Arka Sokaklar'ın 543. bölüm 2. fragmanı ve bu hafta yaşanacaklara dair bazı ipuçları...

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ezgi, Müsteşar Kemal’in öldürülmesine neden olmak ve katilleriyle işbirliği yapmak gibi ağır suçlamalarla zan altında kalmıştır. Başta Cemal olmak üzere, ekibimiz Ezgi’nin durumundan dolayı fazlasıyla gergindir. Rıza bu işin çözülmesi için güvendiği bir avukatı devreye sokar. Dosyaya artık avukat Nedim Adalı bakacaktır. Ekip bu isimle ilk kez tanışıyor olsa da, Mesut için yeni bir karşılaşma olmaz. Nedim, mümkün olduğunca Mesut ile göz teması bile kurmamaya çalışır.

Haberin Devamı

Narkotik şubede görev yapmakta olan polis memuru Cumhur Varoş karanlık bir mahallede kurşunların hedefi olur. Narkotikten sorumlu İl Emn. Müd. Yrd. Aydın Öncel, Engin müdürden destek ister. Ekip, adı Mükerrem olan uyuşturucu satıcısından şüphelenilir. Adamı gözaltına almak isterler. Engin önderliğinde ekibimiz mahallede adeta savaş çıkarır. Mükerrem sorguya götürülür. Suçlamaları reddeder. O sırada Cumhur’un eski ekibinden başka bir narkotik polisinin daha öldürüldüğü haberi gelir. Mükerrem gerçekten suçsuz mudur ? Cumhurların ekibi eskiden dört kişidir. İkisi öldürülür. Diğer iki kişi Barış ve Yasin’i koruma altına alınmak istenir. Barış’ın evinin bir polise göre fazlasıyla lüks oluşu ekibimizin dikkatini çeker.

Ezgi komiserin suçsuzluğu anlaşılacak mı? Av. Nedim Adalı’nın Mesut ile tanışıklığı nerden? Aralarında ne geçti? Narkotik Şubedeki polis cinayetlerinin perde arkasındaki isim kim?

BAKMADAN GEÇME!