Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanında ekip uyuşturucu çetesinin peşinde! Arka Sokaklar 544. bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokakların yeni bölüm fragmanında ekip uyuşturucu çetesinin peşinde Arka Sokaklar 544. bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2020 19:01

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar, bu hafta 544. bölümü ile ekranlara gelecek. Arka Sokaklar'ın merakla beklenen fragmanında ekibin, Avukat Nedim'i hedef alan uyuşturucu çetesinin peşine düşmesi bu hafta dizide heyecanlı anların yaşanacağının sinyallerini verdi. Hüsnü'nün Ezgi ile beraber özel bir göreve katılması ise eğlenceli anları ekranlara taşıyacak. Peki, Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde başka neler olacak? İşte, Arka Sokaklar 544. yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Haberin Devamı

Her hafta cuma akşamları ekranlara gelen Arka Sokaklar, 28 Şubat akşamı sevenlerinin karşısına çıkacak. Arka Sokaklar'ın yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanında Hüsnü'nün özel bir görev için magazin dünyasına dahil olması eğlenceli anlara sahne oldu.  İşte, Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanı ve bu hafta yaşanacaklara dair ayrıntılı bilgiler.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Avukat Nedim ile eşi Aydan rutin doktor kontrolü çıkışında silahlı saldırıya uğrarlar. Nedim iyi durumdadır; ancak, Aydan yaralıdır. Apar topar ameliyathaneye alınır. Aydan’ın, birçok yerinden kurşun yarası vardır. Bebeğinde, kendisinin durumu kritiktir. Bu sırada yeni bir narkotik polisi tayini olur. Bu kişi Aslı adında yeni biridir. Aslı, İstanbul’a ekibiyle birlikte tayin olmuştur ve Engin Müdür’e emanet edilir.

Haberin Devamı

Ekibimiz villa soygunu yapan bir çetenin peşine düşer. Nergis adında yabancı genç bir kız kaçırılmıştır. Bir villada hizmetçilik yapan Nergis’e ulaşılır ve çalıştığı evdeki aileye yapılan soygun anlattırılır. Soygunu gerçekleştiren Cemil ile Dursun’un sistemi, lüks villaların hizmetçilerini kaçırıp kasa şifresi gibi bilgileri öğrenerek sorgun gerçekleştirmeleri olarak belirlenir. Ekip bu operasyon için kusursuz bir plan gerçekleştirir ve operasyonun başkahramanları Hüsnü ile Ezgi olacaktır. Hüsnü villanın sahibi playboy bir adam rolüne, Ezgi de evin hizmetçisi rolüne bürünür.

Arda görev başındadır. Bu sırada Şükran’dan telefon gelir. Kısa bir süreliğine İstanbul’a gelmiştir ve boşluğu vardır. Arda ile görüşebilecekleri başka zaman da yoktur. Arda ekip arkadaşlarından bu konuda yardım ister. Bu durum komik bir hal oluşturur.

BAKMADAN GEÇME!