Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2019 22:07

Kanal D ekranlarında cuma akşamları izleyici ile buluşan Arka Sokaklar'ın bu haftaki bölümü yine heyecan dolu anlar yaşattı. Dizinin 29 Mart'ta yayınlanan 511. bölümünde ekip Asaf'ın eline düşen Engin Müdür ve Ali'yi kurtarmaya çalıştı. Peki Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte merak edilenler...

Haberin Devamı

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve Alp Korkmaz gibi isimlerin paylaştığı Kanal D'nin fenomen dizisi 29 Mart'ta evlerinize konuk oldu. Son bölümde heyecan devam ederken izleyiciler de Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanını sorgulamaya başladı. Peki Arka Sokaklar'da bu hafta neler oldu? 512. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte o bilgiler...

Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimize en kısa sürede eklenecektir. 

YENİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Mesut, bir cinayete karışan Asaf'ın açığını yakalayabilmek için sinir hastalıkları birimine yatırılır. Asaf'la yakınlık kuran Mesut, tehlikeli birisi olduğunu görür ve ekibe bildirir. Asaf, ekibin kendisinin yalanını ortaya çıkardığını görünce sert bir hamle yapar. Engin Müdür ve Ali'yi yakalamayı başarır. Ekip, Asaf'ın elinde olan arkadaşlarını görünce şok olur.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Polislerimiz tır parkında, uyuşturucu ham madde takası yapılacağını öğrenir. İki kamyon şoförü öldürülmüştür. Üçüncü bir kişi daha vardır vurulan. Bahar onu tanır. Fikret’tir ismi. Bahar geçmişte uyuşturucu çetesini çökertmek için onların arasına, Dilek ismiyle katılmıştır. Polis memuru Faruk bu operasyonda Tarık tarafından öldürülmüştür. Tarık, Bahar’a takıntılıdır ve Bahar’la ilişkisi olduğundan şüphelendiği için Tarık’ı öldürmüştür. Bahar cinayeti işleyenleri bulmak için gizli göreve talip.

Teknede bir kadın cesedi bulunur. Genç kadın defalarca bıçaklanmıştır. Tekne sahibi Asaf, şüpheli konumundadır. Avukatı Müge aynı zamanda sevgilisidir. Engin kadını tanıyordur. Dişli bir avukattır ve Asaf’ı aklamak için her şeyi yapmaya hazırdır. Engin, Müge’ye ne olursa olsun Asaf’ı emniyette görmek istediğini söyler; ancak Müge onları beklenmedik bir yere götürür.

 

BAKMADAN GEÇME!