Arka Sokaklar son bölüm kesintisiz, tek parça izle

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar son bölüm kesintisiz, tek parça izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2019 11:12

20 Aralık 2019 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 536. Bölümde ekip, Kurye'nin rehin tuttuğu Zeliş'i kurtarmaya çalışıyor. Peki Arka Sokaklar'da başka neler yaşandı? İşte Arka Sokaklar kesintisiz, tek parça izleme imkanı haberimizde..

Haberin Devamı

Kurye yavaş yavaş köşeye sıkışıyor. Ekibin operasyonları ile sokaklardaki hükmünü kaybeden Kurye bir numaralı adamı Bülent ile de anlaşmazlık içine giriyor. Bülent'e artık ihtiyacı olmadığını görüyor ve onu vuruyor. Bu anlara da Zeliş tanık oluyor. Zeliş, Kurye'den kaçmak için kendisini odaya kilitliyor ve babası Hüsnü'yü arıyor. Hüsnü ve ekip Zeliş'in kaldığı zor durum yüzünden elleri kolları bağlı olarak çaresizce çırpınıyor. Kurye'nin, Zeliş'e zarar vermeden kurtarılması için plan yapan ekip beklenmedik bir olayla karşılaşıyor.

Hakan, eskort Dilek ile yaşadığı ilişki yüzünden açığa alınıyor. Ekibin kendisine yüz çevirdiğini düşünen Hakan yalnız hayatına geri dönüyor. Evine giden ekip onun kötü hayatına şahit oluyorlar.

Mesut, Selin'in Dr. Mehmet ile olan yakınlığından dolayı kıskançlık triplerine giriyor. Bu davranışları Selin'in kendisinden uzaklaşmasına neden oluyor.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!