Arka Sokaklar son bölümde Engin öldü mü? İşte Arka Sokaklar 613. son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar son bölümde Engin öldü mü İşte Arka Sokaklar 613. son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2022 03:21

Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı Kanal D'nin internet platformundan yayınlandı. Her cuma ekranlarda fırtınalar estiren Arka Sokaklar'ın 4 Şubat tarihli son bölümünde Rıza Baba'nın önderliğinde ekibin büyük bir operasyona katılması heyecan dolu anlara neden olurken, Engin'i bekleyen büyük tehlike ekranlara damga vurdu. Oğlu ile anne ve babasının mezarını ziyarete giden Engin'in namlunun ucuna gelmesi Engin ölecek mi? sorusunu akıllara getirdi. İşte, Arka Sokaklar 613. son bölüm full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanından görüntüler.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 613. son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkan Arka Sokaklar'da bu hafta ekibin bir aşiret lideri hayatını kaybetmesi ile tehlikeli bir operasyona girişmesi dikkat çekti. Dizinin final anında ise Engin'e silah çekilmesi merak uyandırdı. Heyecanlı anların hemen ardından yayınlanan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında Engin'in şehit olarak tabutunun taşınması şoke etti.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

4 Şubat 2022 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 613. Bölümünde ekip, Rıza Babanın önderliğinde büyük bir operasyon düzenliyor!

Yeniden bir araya gelen ekibimizi yeni görevler beklemektedir. Bir aşiret liderinin hayatını kaybetmesi ekibimizi tehlikeye atacaktır. Selin ve Mesut birlikte yaşamaya başlamıştır. Evlilik hayatlarında her şey yolunda giderken çalan kapı zili tüm huzurlarını kaçıracaktır.

Haberin Devamı

Metin’in bekar olmasına üzülen Nazike mahalleden tanıdığı bir kızı Metin ile tanıştırmaya karar verir. Metin yapılan bu emrivakiden hoşlanmaz. Nazike ertesi gün eve geldiğinde ummadığı bir manzarayla karşılaşacaktır.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Arka Sokaklar 614. Bölüm Fragmanı yayında! Engin Müdür şehit oluyor!

Rıza Baba ve ekip, mezarlığa geldiklerinde Engin Müdürün cansız bedeniyle karşılaşıyorlar. Aşiret liderinin yolladığı Ukraynalı tetikçi kadın, son bölümde silahını ona doğrultmuştu. Engin Müdür için tüm ekip arkadaşları cenazede hazır bulunur. Rıza Babanın onun için kurduğu duygusal cümleler herkesi duygulandırır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!