Arka Sokaklar 629. son bölüme ekibin tehlikeli operasyonu damga vurdu! İşte Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı ve son bölümün özeti

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 629. son bölüme ekibin tehlikeli operasyonu damga vurdu İşte Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı ve son bölümün özeti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2022 02:22

Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı, 629. bölümün hemen ardından yayınlandı. Kanal D'nin uzun soluklu sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın 27 Mayıs tarihli 629. son bölümünde, silah kaçakçılarını yakalamak için ekibin düzenlediği operasyon ekranlara damga vurdu. Çeteyi çökertmek için Alper'in ajanlık yaptığı Arka Sokaklar son bölümünde operasyonda işlerin karışması çarpıcı gelişmelerden oldu. Caner'in dayısının Rıza Baba ile husumeti ise merak uyandırdı. Tüm bunların ardından dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar 629. son bölüm full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 629. bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşan Arka Sokaklar'ın cuma akşamı yayınlanan son bölümünde Pınar ile Caner'in söz yüzükleri takılırken, Rıza Baba'nın Caner'in dayısı İlyas'la olan geçmişi akıllarda soru işaretlerine neden oldu. Dizinin final anında silah kaçakçılarına yönelik ekibin yaptığı operasyonda rehin alınma krizinin yaşanması haftaya dizide çarpıcı gelişmeler yaşanacağının sinyallerini verdi. Arka Sokaklar son bölümü aşağıdaki ekrandan kesintisiz izleyebilirsiniz.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

27 Mayıs 2022 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 629. Bölümünde ekip, silah kaçakçılarını yakalamak için operasyon düzenliyor!
Nuran isimli genç bir kız hapisten yeni çıkan eski sevgilisi Serdar’dan bir türlü kurtulamamaktadır. Nuran, ablası Vildan’ın çalıştığı hastaneye gidip ondan yardım ister. Hastanede yaşanan trajik hadise ekibimizi çaresiz bırakacaktır.

Haberin Devamı

Selin Komiser, son dönemde karşılaştığı kadın cinayeti vakalarından etkilenir. Durumu fark eden Rıza Baba, Selin ve Mesut’a birkaç günlük izin verir. İkili kısa bir tatile çıkıp kafa dağıtacaktır.

ARKA SOKAKLAR 630. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Arka Sokaklar 630. Bölüm Fragmanı yayında! Ekibimiz, aileleri ile birlikte ödül alıyor!

Zorlu mücadelelere giren ekibimiz silah kaçakçısı çeteyi çökertmek için gününü, günlerine katıyor. Bir trafik kazası, işlerin ters gitmesine neden oluyor. Bu sırada ekibimiz ödül alarak ailelerini gururlandırıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!