Arka Sokaklar 628. son bölüme Hüsnü'nün tutuklanması damga vurdu! İşte Arka Sokaklar son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 628. son bölüme Hüsnünün tutuklanması damga vurdu İşte Arka Sokaklar son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2022 03:35

Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Kanal D'nin uzun soluklu sevilen dizisi Arka Sokaklar, 20 Mayıs Cuma akşamı heyecan dolu bölümle seyirci karşısına çıktı. Rehat’ı vurduğu videodan sonra çaresiz kalan Rıza Baba'nın Hüsnü'yü tutuklaması ekranlara damga vururken, Alper isimli yeni polisin ekibe dahil olması dikkat çekti. Tüm bu gelişmelerin ardından Arka Sokaklar 628. bölümü kaçıranlar, son bölümü internetten izlemenin yollarını aramaya başladı. İşte, Arka Sokaklar 628. son bölüm full HD izleme ekranı ve bu hafta yaşananlar.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 628. son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D ekranlarında her hafta cuma akşamları seyirci karşısına çıkan Arka Sokaklar'da bu hafta Hüsnü’yü aklamak için tek şansı Rehat’ı sağ salim ele geçirmek olan ekibin girdiği çatışma aksiyon dolu anları ekranlara getirdi. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Pınar ile Caner'in sözü dikkat çekti. Arka Sokaklar son bölümü aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

20 Mayıs 2022 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 628. Bölümünde Hüsnü, kendisine kurulan kumpas sonrası tutuklanıyor!

Hüsnü’nün, Rehat’ı vurduğu videodan sonra çaresiz kalan Rıza Baba, Hüsnü’yü tutuklar. Ekibimizin Hüsnü’yü aklamak için tek şansı Rehat’ı sağ salim ele geçirmektir. Bu sırada serbest bırakılan Hadid ve Haşim arasında önemli bir buluşma gerçekleşecektir.

Haberin Devamı

A takımına dahil olan Alper isimli yeni çaylak polis ekibimizi bir hayli şaşırtır. Alper yeni mezundur ve takıma bir türlü ayak uyduramaz. Alper acemiliğiyle ekibimizi zora sokacaktır.

Zerrin, bir tekstil atölyesinde işe başlar. Sonunda iş bulabildiği için çok mutludur, üstelik maaşı da iyidir. Bir ay sonra Zerrin’in ansızın bulunan cesedi ailesini perişan eder. Ekibimiz katilin izini sürerken vaka ummadıkları bir şekilde ilerleyecektir.

ARKA SOKAKLAR 629. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Arka Sokaklar 629. Bölüm Fragmanı yayında! Silah kaçakçılarına büyük operasyon!

Ekip, yerini belirledikleri silah kaçakçılarına büyük operasyon düzenliyor. Burada çaylak polisimiz Alper, Mesut'un ve ekibin ayağına dolanıyor. Rıza Baba, kız Pınar ile Caner'in sözünü kıyarken Latif Beyin, Hüsnü'ye söyledikleri şaşkınlık yaratıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!