Arka Sokaklar 624. son bölümde yeni ortağı şoke etti! İşte Arka Sokaklar son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 624. son bölümde yeni ortağı şoke etti İşte Arka Sokaklar son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2022 04:06

Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Kanal D'nin uzun soluklu sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın 22 Nisan akşamı seyirci karşısına çıkan 624. son bölümünde Rusların peşine düştüğü Engin'i korumak için ekibin aksiyon dolu sahneleri dikkat çekerken Engin'in Lena’yı korumak için kendisini tehlikeye atması ekranlara damga vurdu. Mazlum'un ölmesinden sonra Gazi'nin Yeri için ortak arayan Mesut harekete geçerken Tunç'un bulduğu yeni ortak ise ekibi şoke etti. İşte, Arka Sokaklar son bölüm full HD izleme ekranı ve 624. bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D ekranlarında her hafta cuma akşamları seyirci karşısına çıkan Arka Sokaklar'da bu hafta Ruslardan kaçan Lena’yı bulan Engin'in hayatının tehlikeye girmesi çarpıcı gelişmelerden oldu. Gazi'nin Yeri'ne gelinen yeni iş ortağı Cemal ve Ezgi'yi şoke ederken gözler dizinin yeni bölüm fragmanına çevrildi. Tüm bu gelişmelerin ardından Arka Sokaklar son bölüm kesintisiz izleme ekranı yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

22 Nisan 2022 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 624. Bölümünde ekip, Rusların peşine düştüğü Engin'i korumak için tek vücut oluyor!

Lena’yı bulan Engin, acıdan bayılan kadını hastaneye götürür. Bu sırada Engin’e bir türlü ulaşamayan Başak bir terslik olduğundan şüphelenmektedir. Lena’yı peşindeki Ruslardan kurtarmak isteyen Engin kendisini tehlikeye atacaktır.

Haberin Devamı

Mazlum’un ölümünden derinden etkilenen Mesut, Gazi’nin Yeri’ni devretmek ister. Birkaç adayla görüşse de güvenebileceği biri çıkmaz. Nihayet Tunç kafeye ortak olmak isteyen bir alıcı bulur. Bu kişi herkesi şaşırtacaktır.

Nazlı ve İlyas evlenmek üzere olan genç ve mutlu bir çifttir. Derken Nazlı’nın cesedi bulunur. İlyas ise kayıptır. Okların damadı gösterdiği bu olayda ekibimiz bir an önce olayı çözmeli ve suçlu kişiyi parmaklıkların ardına göndermelidir.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!