Arka Sokaklar 508. bölümüyle ekranlara geldi! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 508. bölümüyle ekranlara geldi Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2019 20:23

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar bu hafta 508. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. İlgiyle takip edilen dizinin bu haftaki bölümünde ekip, Mesut'un davranışlarını sorgulamaya başladı. Peki, Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde başka neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Arka Sokaklar, 8 Mart Cuma akşamı ekranlara gelen bölümüyle yine izleyicilerine heyecan ve gerilim dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Her bölümü ile izleyicileri ekrana bağlamayı başaran Arka Sokaklar'ın bu haftaki bölümünde, herkese öfkelenen Mesut alkollü bir şekilde emniyete geldi ve ortalık karıştı. 

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar ve Alp Korkmaz gibi başarılı isimlerin yer aldığı Arka Sokakar’ın bu akşam ekranlara gelen son bölümünde;

Mesut, Hüsnülerin araya girmesi sonucu Derman’ı öldüremez. Herkese öfkelenen Mesut alkollü bir şekilde emniyete gelir. Derman’ın yanına girmeye çalışan Mesut emniyetten zor kullanılarak çıkarılır. Garajda Hüsnü zorla kendi arabasına bindirir onu. Boş bir arazide yumruk yumruğa kavga ederler. Bu kavga büyük dostluğun sonunu mu getirecektir?

Haberin Devamı

Celil, Asu’yu Antalya’ya uyuşturucu ticareti için göndermek ister. Küçük kızı Melisa’yı da rehine alır. Asu çaresizce arkadaşı Nimet’ten yardım ister. Nimet de polislerimize söyler. Küçük kızı kurtarmak için ekibimiz olaya el atar. Operasyon için Asu, Nimet ve Hakan, Antalya’ya giderler. Celil adamları ikna etmek için uğraşır ve Hakan’la Nimet aynı odada uyumak zorunda kalır. Aylin’in bu olaya tepkisi beklenmedik şekilde olacaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!