Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı nefes kesti.. İşte son bölümden detaylar

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı nefes kesti.. İşte son bölümden detaylar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2018 12:40

Arka Sokaklar son bölümü ile her hafta olduğu gibi yine aksiyon doluydu. İzleyicileri ekrana bağlayan dizinin yeni bölüm fragmanında Ali'nin peşine düşen çocukluk arkadaşı Veli, Kiraz'ı kurtarmak için Pınar ve kızını rehin alıyor. Arka Sokaklar 479. bölüm fragmanında seferber olan ekip, bu durumu çözmek için harekete geçiyor. İşte, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı ve son bölümden bazı bilgiler

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının uzun soluklu fenomen dizisi arka sokaklar dün akşam 478. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. İlgiyle takip edilen dizinin bu haftaki bölümünde, Metin, adam öldürme girişiminden dolayı hapse atıldı. Tüm ekip ve Çoban ailesi bu durumdan dolayı derinden sarsıldı. Ekranlara ilk geldiği andan itibaren izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşatan Arka Sokaklar'ın son bölümü yine heyecan ve aksiyon doluydu. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA ESKİ ARKADAŞ İHANETİ

Arka Sokaklar 479. Bölüm Fragmanı yayında! Ali, çocukluk arkadaşı olarak bildiği Veli'nin ihanetine uğruyor! Kiraz'ı kurtarmak isteyen Veli, gizlice Ali'nin evine girerek Pınar'ı ve çocuğunu rehin alıyor. Ekip ve Ali, Pınar'ı ve çocuğunu kurtarmak için seferber oluyor. Ali, eski defterlerin yeniden açılmasını sağlar ve eski dostuyla amansız bir mücadele içine girer. Kiraz'ı isteyen Veli, gözünü karartmıştır ve Ali'nin hayatını zindana çevirmek üzeredir. Ekip, Ali ile birlikte hareket ederken, Pınar ve çocuğunu büyük bir tehlike beklemektedir. Hakan ile Aylin arasında ise yeni bir hesaplaşma yaşanıyor. Hakan, gece kontrolünde çevirdiği aracın içindeki kadının da kimliğini sorunca, büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Zira arabadaki kadın, Hakan'ın eski eşi Aylin'dir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE EKRANA GELENLER

Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan son bölümünde şoke eden dakikalar yaşanmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Barbaros vurulmuştur. Savcı Arzu’nun talimatıyla Metin tutuklanır ve nezarete atılır. Hüsnü, Metin’in tutuklandığı haberini evdekilerle paylaşır. Evdekiler Metin’in suçsuz yere içerde olmasından dolayı çok üzgündür. Ziya, bir otelin konferans salonunda konuşma yapmaktadır. Konuşma sonrasında Mecnun, Ziya’yı tebrik eder ve otelden ayrılırlar.

Öte yanda, Ziya’nın arabasına kimyasal bir madde sıkılmıştır. Arabanın içindeki kimyasal madde etkisiyle Ziya bayılır. Ekibimiz olay yerine gelir. Hande ve Volkan da kimyasal maddenin etkisinde kalır ve kendilerinden geçerler. Hande ve Volkan’ın bu madde yüzünden hayati tehlikesi vardır. Ali ve Pınar, Ali’nin eski arkadaşı Musa’yı görürler. Bir yerde oturur ve eski günlerden konuşurlar. Birkaç gün sonra Ali, Musa’yı suça karışmış şekilde bulur. Bu durum Ali’nin huzurunu kaçıracaktır.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR'DA GEÇEN HAFTA NELER OLMUŞTU?

Arka Sokak’ların geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde, Tekin, sevgilisi Şenay'ın verdiği partide tanıştığı kızın ölü bulunması ile savcılık tarafından gözaltına alınır. Kız ile son görüşen Tekin, baş şüpheli olarak ifade verir. Tekin'in açıklamalarına inanmayan Savcı Arzu, tutuklama talebi ile mahkemeye çıkması için harekete geçer. Hüsnü ve ekibimiz, Tekin'i bu durumdan kurtarabilmek için tüm delilleri inceler. Savcılık Tekin'e olay yerinde tatbikat yaptırırken Zeliş ve Metin bir dükkanın güvenlik kamerasını fark ederler. Metin, kendi başına hareket eder ve kıza ilaç veren kişinin adamı tarafından bayıltılır. Adam görüntülerin olduğu bilgisayarı alarak oradan uzaklaşır. Olay yerine gelen Hüsnü oğlu Metin'i görünce telaşa kapılır. Metin'in durumu iyidir; fakat, Tekin'i aklayacak görüntülerin olduğu bilgisayar çalınmıştır. Dükkan sahibinin gelmesi ile aradıkları mucize gerçekleşir.

Haberin Devamı

Metin ise, kardeşinin başına dertleri açan kişi ile yüzleşmek için onun evine gider. Gencin elinde silah vardır. Metin ve genç boğuşmaya başlar. Bu boğuşma sırasında gencin elindeki silah patlar. Genç kanlar içinde yere yığılır. Olay yerine gelen Hüsnü ve ekip geç kalmıştır.

BAKMADAN GEÇME!