Arka Sokaklar dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke etti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke etti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2018 23:39

Arka Sokaklar dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Arka Sokaklar'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Melda sorgulandı; ama, konuşmadı. Selin, kardeşini evine getirdi. Melda orada olmaktan mutlu değildi ve kaçmanın peşindeydi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Arka Sokaklar dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ekip, Şamil ve Yelda’nın evini ziyaret etti. Yelda’nın hamile olmadığından şüphelendi. Adli tıptan izin çıkınca, araştırma başladı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Melda sorgulanır; ama, konuşmaz. Selin, kardeşini evine getirir. Melda orda olmaktan mutlu değildir ve kaçmanın peşindedir.

Ekip, Şamil ve Yelda’nın evini ziyaret eder. Yelda’nın hamile olmadığından şüphelenir. Adli tıptan izin çıkınca, araştırma başlar.

Haberin Devamı

Melda eve gelir ve sancıları artar. Hastaneye götürmedikleri için evde doğum yapar. Erdal bebeği ve Seher’i alıp kaçar. Ekibimiz Adem’in kaldığı bağ evine baskın düzenler. Mesut ve Selin, Erdal’ın peşine düşer. Selin yaklaşmıştır ki bebeğin sesini duyar. Selin ve Erdal karşı karşıyadır…

Göl kenarında bir kadın cesedi bulunur. Cesetten Sinem adında bir kimlik çıkar. Hakan da dahil olmak üzere herkes hayrete düşer.

BAKMADAN GEÇME!