Arka Sokaklar 461. bölüm fragmanında Gonca kabul edecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 461. bölüm fragmanında Gonca kabul edecek mi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2017 17:23

Arka Sokaklar 461. yeni bölüm fragmanında Hüsnü, oğlunu para dolu çantayla yakalanınca gereğinin yapılmasını ekip arkadaşlarına söylemiştir. Diğer taraftan Hakan ise karşılaştığı durumun zor olduğunu belirtmiş ve mesleğini kirletme gibi bir durumla karşılaşmamak için Arka Sokaklar 461. bölüm fragmanında istifasını sunmuştur. İşte, merakla beklenen Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı ve boşanmanın eşiğinde olan Aylin ve Hakan çifti arasında geçen olaylar hakkında bilgiler

Haberin Devamı

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında Gonca ile yemeğe çıkan Hüsnü, uzun zamandır içinde tuttuğu sözleri nihayetinde söyleme fırsatı yakalamıştır. Gonca'ya resmen evlilik teklif eden Hüsnü, bunun cevabını merakla beklemektedir. İşte, Hüsnü'nün kendi oğlu Tekin'i tutuklattığı, Hakan'ın Aylin'den boşanma arefesinde yer aldığı Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Arka Sokaklar 461. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü, oğlu Tekin'i tutuklatıyor! Hüsnü'den Gonca'ya sürpriz teklif geliyor!
Hakan, son yaşadığı etik olmayan olaylardan sonra istifa etmeye karar verir. Rıza Baba, bu durmu büyük bir şaşkınlıkla karşılasada; Hakan kararında ısrarcıdır.

Aylin ve Hakan çifti, boşanmanın eşiğindedir. Hakan ve Aylin, duruşma salonlarından çıktıklarında artık ayrı dünyaların iki insanı olacaklar mı?

Haberin Devamı

Bir evlilik biterken yeni bir evlilik başlayacak mı? Hüsnü'nün evlilik teklifine Gonca'nın yanıtı ne olacak?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rıza Baba ve ekip, Ali'yi perişan bir şekilde buluyor!

Ali, Sultan ve Yunus'a ölen İsmail'i sormak için gittiğinde büyük bir belanın içine düşer. Sultan, Ali'nin kırmız hap ile ilgili sorular sormaya başladığını görünce panikler. O hapların satıcısı olduğu ortaya çıkmasın diye Ali'nin çayına kırmızı haplardan atar. Hapın etkisindeki Ali, çevreye zarar vermeye başlar. Arabasını durduğu adamı feci döver ve ona ateş eder. Ali kayıplara karışır. Ekip ise, bu yaralama olayını incelerken Ali'nin halini görürler. Ekip arkadaşları kayıplardaki Ali'nin suçu işledikten sonra yakalanmamak için ortadan kaybolduğunu düşünürler. Sonra olayın ucu Sultan'a ulaşınca durumu anlarlar. Ekip hem Sultan'ın, hem de Ali'nin peşine düşer.

Hakan, büyük bir kumpasın içine düşer. Selin, bir şantaj çetesinin elemanıdır. Beraber çalıştığı Cüneyt ile Hakan'ı eline düşürmek için yataktaki uygunsuz fotoğraflarını çeker. Hakan'ı kendi paçalarını kurtarmak için kullanmak isterler ve ona şantaj yaparlar. Ucunun kendilerine ulaşacağını bildikleri bir cinayet dosyasını kapatması için Hakan'ı zorlarlar. Hakan dediklerini yapmazsa ellerindeki fotoğrafları başta Aylin olmak üzere, Rıza Babaya göndermekle tehdit ederler. Hakan mecburen kabul eder; fakat, bir planı vardır!

Haberin Devamı

Tekin, Gonca'nın ziyaretinden rahatsız olup olay çıkarır ve evi terk eder. Nazike'nin ve kardeşlerinin tüm ısrarlarına rağmen eve dönmemeye kararlıdır. Hüsnü sözünü dinlemeyen oğluna öfkelidir. Gonca'ya yaptığı saygısızlığı unutamıyordur. Gonca ile buluşup bu durumu açıklığa kavuşturur.

BAKMADAN GEÇME!