Arka Sokaklar son bölümde Rıza Baba'nın ekibi esir düşüyor! İşte yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar son bölümde Rıza Babanın ekibi esir düşüyor İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2017 23:26

Arka Sokaklar son bölüm ile izleyicilerin karşısına çıktı. Yeni bölüm fragmanında Hüsnü ve Mesut'un esir düştüğü sahneleri ailelerine gönderilmesinin ardından Rıza Baba ve ekibi harekete geçmiş ekip arkadaşlarını kurtarmak için çatışmaya girmiştir. Esir düştükleri yerden çıkmasını da bilen Hüsnü ve Mesut, şimdi intikam almak için harekete geçecektir. İşte, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı ve detaylı son bölümden detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Arka Sokaklar dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Arka Sokaklar'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Mesut, Cantekin’i kaçırdığıyla ilgili renk vermedi. Cantekin’i, Özel Harekat’tan eski arkadaşı Hilmi’ye emanet etti. Son bölümün bitmesiyle beraber yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mesut, Cantekin’i kaçırdığıyla ilgili renk vermez. Cantekin’i, Özel Harekat’tan eski arkadaşı Hilmi’ye emanet eder. Turan’ın adamları durumdan haberdar olmuştur ve Hilmi’yi kaçırırlar. Rıza Baba, Hilmi’nin eski bir PÖH olduğunu öğrenince Mesut’tan şüphelenir. Hüsnü de, Mesut’un olayla ilgisi olduğunu düşünür ve gözler Mesut’a çevrilir.

Haberin Devamı

Nazike, Ayla’ya Hüsnü’nün yalnızlığından bahseder ve kadınlar kafa kafaya verip Hüsnü’yü biriyle tanıştırmaya karar verirler. Ayla, emniyetten emekli, kocasını kaybetmiş olan Baş Komiser Gonca’yı Hüsnü’yle tanıştırmaya karar verir. Rıza’ya da durumu anlatır ve aracı olmasını ister.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Cemre ve Selim de Hüsnü’nün öldüğünü düşünür. Hüsnü, ekibe operasyon emri verir. Operasyon anında Selim, Gündüz, Özcan ve Cemre de birbirine girer. Herkes diğerine silah doğrultup paraları almanın peşindedir. Selim yaralıyken polisler gelir. Hüsnüler, Selim’e hastanede gizli tanıkların sahte olduğuyla ilgili ifade imzalatmıştır. Belge, Başsavcı Haluk’a teslim edilir ve Hüsnü aklanır.Aras, tüm itirazlarına rağmen tutuklanır.

Selvi isimli genç kız, evine giderken tecavüze uğrar. Herkes Suriyeli mülteci Ziya’dan şüphelenir ve adamın evi yağmalanır. Ziya’nın da üzerinde kan lekesi vardır. Adli tıbba gönderilen örnekle, Ziya’nın ki uyuşmamaktadır. Mahalleli Ziya ve ailesini evlerinde barındırmak istemez. Rıza Baba ve ekibinin tecavüzcüyü bir an önce bulması gerekmektedir.

Haberin Devamı

Mesut’un Urfa’dan arkadaş edindiği Veysel, nişanlısı Dilek’le beraber Mesut’u ziyarete gelmiştir. Yakında düğünleri olacaktır. Dilek’in abisi Turan evlenmelerine karşı çıkmaktadır. Dilek’i galericinin oğluyla evlendirmek istemektedir. Dilek ve Veysel kaçıp Mesut’un evinde kalırlar. Aile kızını affetmiş gibi yapıp buluşma ayarlarlar. Turan gelir ve Dilek’le Veysel’i öldürür. Mesut Veysel’e bunu yapanlardan intikam almak için her şeyi yapmaya hazırdır.

 

BAKMADAN GEÇME!