Anne dizisinin yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanında gelen telefon şoke ediyor

Güncelleme Tarihi:

Anne dizisinin yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanında gelen telefon şoke ediyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2016 10:58

Anne dizisi yayınladığı yeni bölüm öncesi fragmanıyla izleyenleri heyecanlandırdı. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanında yaşanan dramatik sahneler dizinin yeni bölümünün hareketli geçeceğinin sinyalini verdi. Peki dizinin yeni bölümünde izleyicileri neler bekliyor? Yeni bölümde Şule, İstanbul'a geliyor. Zeynep'in telefonunu arayan Şule, telefonu açanın Melek olduğunu duyunca şoke oluyor. İşte, Anne dizisi 4. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte.

Haberin Devamı

Anne 4. bölümü için heyecanlı bekleyiş devam ederken yayınlanan yeni fragman dizinin takipçileri arasında kafa soru işaretlerine neden oldu. Bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde Şule, İstanbul'a geliyor. Zeynep'in telefonunda Melek'e ulaşıyor. Peki, Anne dizisinin yeni bölümünde Şule, Melek'in yaşadığını öğrenecek mi? İşte, soru işaretleri yaratan Anne 4. bölüm fragmanı!

Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin ve oyunculuk performansıyla kalpleri fetheden çocuk oyuncu Beren Gökyıldız’ın paylaştığı dizinin yeni bölümünde kızının defterinde yazanları gören Şule, Zeynep’in peşine düşüyor. İki kadının yüzleşmesinde sesler yükseliyor. Öte yandan artık huzurlu bir yaşamı olduğunu düşünen Turna, gelen telefonla alt üst oluyor. Peki, Turna’nın konuştuğu isim kim? Zeynep ve Şule yüzleşmesinde neler yaşanacak? İşte, sürpriz gelişmelerin sinyalini veren Anne 4. bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Her geçen gün Turna’ya daha da bağlayan Zeynep, onu korumak için her şeyi göze alır ve Ali’nin şantajına boyun eğme kararı alır. Ancak Ali’ye teklifini kabul etmeye gittiğinde, gerçeklerin bambaşka olduğunu anlar. Gönül ise Cahide’ye rağmen kızının arkasında durmaya devam etmektedir. Turna’yı okula yazdırmak isteyen ancak kimliği olmayan bir çocuğun okula yazdırmanın sandığı kadar kolay olmadığını anlayan Zeynep’in imdadına büyük sırlarının da ortağı olan Gönül, yetişir. Melek’ten umudu kestiği anda küçük kızın defterine ulaşan Şule ise defterde gördüklerinden sonra İstanbul’a gitmeye karar verir ve sürpriz bir şekilde Zeynep’in karşısına çıkar. Şule’nin suçlayıcı konuşmasından tedirgin olan Zeynep, duygularını belli etmemeye çalışır. Şule tehlikesini de bir şekilde geçiştirmeyi başaran Zeynep, tam huzur kavuştuğunu düşündüğü anda kendisine gelen telefon her şeyi alt üst eder. Çünkü Zeynep’i arayan isim Şule’dir, telefonu açan ise Turna...

Anne dizisinin yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanında gelen telefon şoke ediyor

ANNE DİZİSİNİN KÜÇÜK YILDIZINA ÖDÜL

Haberin Devamı

Dizinin minik başrol oyuncusu Beren Gökyıldız, Altın Kelebek Ödülleri gecesinden ödülle döndü. Dizideki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken minik oyuncu, "en iyi çocuk oyuncu" ödülünü almaya hak kazandı. Anne dizisinde yaşından olgun bir kız çocuğu olan Melek'i canlandıran Beren Gökyıldız'a ödülünü geçtiğimiz yılın "en iyi çocuk oyuncu" ödülünü alan Ataberk Mutlu verdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!