Anne dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Anne dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2016 09:22

Annesi dizisinin son bölümündeki sahneler hafızalara kazındı. Salı akşamları yayınlanan dizinin son bölümünde Zeynep ve Şule'nin yüzleşmesi ekrana kilitlerken bölüm finalindeki telefon görüşmesi, bir sonraki hafta yaşanacaklar konusunda merak uyandırdı. Son bölümün ardından Anne dizisinin 5. bölüm fragmanı sık sık aranır oldu. Peki, Anne dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, bu sorunun yanıtı ve son bölümden detaylar!

Haberin Devamı

Annesi dizisi bu hafta 4. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Gerek oyuncu kadrosu gerekse duygusal senaryo örgüsüyle dikkatleri çeken dizinin son bölümünde Zeynep ve Şule arasında şaşırtıcı gelişmeler yaşandı. Pek çok gelişmenin yaşandığı Anne dizisinin son bölüm finalinde Şule ve Melek arasındaki telefon görüşmesi, şok etkisi yarattı. Tüm bu gelişmelerin ardından Anne 5. bölüm fragmanı merak uyandırdı. Peki, Anne dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Anne ekrana gelen son bölümüyle yine yürekleri dağladı. Gerek oyuncu kadrosuyla gerekse duygu yüklü senaryo örgüsüyle diziseverlerin dikkatini çekmeyi başaran dizinin son bölümünde yeni bir düzen kurmaya çalışan Zeynep, ardı ardına şaşırtıcı yüzleşmeler yaşadı. Önce Ali’nin gerçek amacının başka olduğunu öğrendi, ardından kızının onunla ne ilişkisi olduğunu öğrenmeye çalışan Şule’nin sorgulamalarına maruz kaldı. Dizinin 4. bölümüne ise final sahnesi damga vurdu. Soru işaretleri yaratan final sahnesi ardından gözler, Anne 5. bölüm fragmanına çevrildi. Peki, diziden yeni fragman geldi mi?

Haberin Devamı

Anne 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizde bulabilirsiniz.

Dün akşam yayınlanan 4. bölümde anneliğe kendisini iyice alıştıran Zeynep, sonunda bir karar verdi ve Ali’nin şantajına boyun eğdi. Ancak otel odasına onu bir sürpriz bekliyord, Ali’nin amacı bambaşkaydı. Kendisi de Zeynep gibi bir durum yaşamıştı ancak aynı özveriyi gösteremediği için bir çocuk hayatını kaybetmişti. Yaşadığı olaydan çok etkilenen Ali’nin asıl amacı Zeynep’in gerçekten Turna’nın hep arkasında olup olamayacağını test etmekti. Anne dizisinin son bölümüne izleyenler gibi Zeynep te gerçeği öğrendiğin büyük bir şaşkınlık yaşadı ve Ali’ye çok sinirlendi. Ali, her ne kadar bunu yapmak zorunda olduğunu anlatmaya kalkışsa da Zeynep’i ikna edemedi. Küçük Turna ise yeniden okula gitme özlemi çekiyor, bütün gün bunun hayalini kuruyordu. Ona normal bir hayat vermek isteyen Zeynep, harekete geçti ve okul arayışına girdi. Ancak kimliksiz bir çocuğa okula yazdırmak hiç kolay değildi. Her gittiği kapıdan geri çevrilen Zeynep’in imdadına yetişen isim ise Gönül oldu. Anne dizisinin 4. bölümünde ciddi bir sağlık problemi olduğunu öğrenen Gönül, Cahide’nin tüm tehditlerine rağmen kızının arkasında durmakta ısrarcı davrandı. Cahide’nin yardımıyla Turna’yı okula yazdırmanın bir yolunu bulan Zeynep, hiç düşünmeden kendisine zarar verdi. Amacı eşinden şiddet gören bir anne rolünü oynayıp Turna’yı okula yazdırmaktı ve zor da olsa başardı. Okul sorununu da çözen Zeynep, tam huzura kavuştuğunu düşündüğü anda Şule’nin telefonuyla büyük bir şok yaşadı. İstanbul’a gelen Şule’nin amacı Zeynep ve Melek arasındaki bağı çözmekti. Hala cesedi bulunamayan küçük kızının defterinde Zeynep’in isminin yazması, onu derinden etkilemişti. Bu görüşmenin ardından bir kez daha Zeynep’i arayan Şule, karşıdan gelen sesi duyduğunda büyük bir şok yaşadı. Çünkü o ses Melek’e aitti. Melek ve Şule’nin telefon görüşmesinden sonra yaşanacakların ipucunu henüz yayınlanmamış olan Anne 5. bölüm fragmanının vermesi bekleniyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!