Aman Reis Duymasın oyuncuları ve konusu: Aman Reis Duymasın filmi nerede çekildi?

Güncelleme Tarihi:

Aman Reis Duymasın oyuncuları ve konusu: Aman Reis Duymasın filmi nerede çekildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2021 20:55

Aman Reis Duymasın oyuncuları dikkatleri üzerine topladı. Yeraltı dünyasının tanınan ailelerinin çıktığı tatilde başına gelenleri konu alan Aman Reis Duymasın televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncularının yer aldığı Aman Reis Duymasın filminin nerede çekildiği de ekran başındakiler tarafından merak konusu oldu. Peki, Aman Reis Duymasın oyuncuları kimler, konusu ne? İşte, Aman Reis Duymasın filmi konusu, oyuncuları ve çekildiği yerler hakkında ayrıntılar.

Haberin Devamı

 Aman Reis Duymasın filmi, televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncularının yer aldığı filmde ekip, tatile çıktıklarında yaşananları Hızır Reis’in duymaması için büyük çaba sarf ediyorlar. Filmde, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden tanıdığımız karakterler, tatil için gittikleri yere adımlarını atar atmaz inanılmaz olaylarla karşılaşıyorlar. Filmin çekimleri İstanbul ve Erdek’te gerçekleştirildi.

AMAN REİS DUYMASIN FİLMİ OYUNCULARI

Aman Reis Duymasın filmi oyuncuları arasında Mustafa Üstündağ, Ozan Akbaba, Emir Benderlioğlu, Savaş Özdemir, Ceren Benderlioğlu, Sevinç Kıranlı, Hakan Karsak bulunuyor.

AMAN REİS DUYMASIN FİLMİ KONUSU

Aman Reis Duymasın filmi, yeraltı dünyasının tanınan ailelerinin çıktığı tatilde başına gelenleri konu alıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden tanıdığımız karakterler, tatil için gittikleri yere adımlarını atar atmaz inanılmaz olaylarla karşılaşıyorlar. Bu tatilde işler bir süre sonra çığırından çıkıyor ve ekip Hızır Reis'in yaşananları duymaması için büyük bir çabaya girişiyor.

Haberin Devamı

AMAN REİS DUYMASIN NEREDE ÇEKİLDİ?

Filmin çekimleri İstanbul ve Erdek’te gerçekleştirildi.

BAKMADAN GEÇME!