Survivor 2018 ne zaman başlayacak? Acun Ilıcalı All Star'a katılacak 3 yeni ismi daha açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2018 ne zaman başlayacak Acun Ilıcalı All Stara katılacak 3 yeni ismi daha açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 10:21

Acun Ilıcalı, Twitter'dan Survivor All Star'a katılacağı kesinleşen 3 ismi daha açıkladı, 2018 sezonu için araştırmalar başladı. Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın'dan sonra Acun Ilıcalı, Survivor'da yarışacak üç ismi daha açıkladı. Geçtiğimiz sezon yarışmalara damga vuran Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıççı, Hakan Hatipoğlu All Star'da yarışacak. Ilıcalı, daha önce Turabi Çamkıran müjdesi vermişti. Peki yarışmacıları kesinleşmeye başlayan Survivor 2018 ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Daha önce Survivor 2018’de bir ilk yaşanacağını ve All Star'lar ile gönüllülerin karşı karşıya geleceğini açıklayan Acun Ilıcalı, bugün de All Star'lar kadrosunda yarışacak 3 ismi duyurdu. Ilıcalı, "All Star kadrosuna 3 isim daha dahil oldu; Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıççı, Hakan Hatipoğlu. Üçüne de başarılar dilerim..” ifadelerini kullandı.

2018 SEZONU NE ZAMAN?

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde katıldığı programda Survivor 2018'in 15 Şubat'ta başlayacağını duyurmuştu.

Survivor 2018 ne zaman başlayacak Acun Ilıcalı All Stara katılacak 3 yeni ismi daha açıkladı

TURABİ ÜÇÜNCÜ KEZ SURVİVOR'A GİDİYOR

Survivor 2018 için hazırlıklara başlayan Acun Medya ekibi yarışmacıları da belirlemeye başladı. Daha önce iki kez Survivor'a katılan ve ikisinde de şampiyonluğa ulaşan Turabi üçüncü kez Survivor'a gidiyor.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından güzel haberi sevenleriyle paylaşan Turabi, yayınladığı videonun altına '3. defa Survivor mı? 'İmkânsız...' dedi gururum. 'Riskli...' dedi. Tecrübem, 'Manasız...' dedi. Mantığım, 'Yine de denemeye değer' dedi. Kalbim... 'Seneye görüşürüz' mesajını yazdı.

Survivor 2018 ne zaman başlayacak Acun Ilıcalı All Stara katılacak 3 yeni ismi daha açıkladı

İLK YARIŞMACI CUMALİ AKGÜL

Survivor 2018 kadrosuna dahil olmak isteyen Cumali Akgül, Iğdır’dan İstanbul’a 50 gün boyunca yaklaşık 1600 km yol yürüyerek geldi. Cumali Akgül’ün Survivor için fiziksel olarak yeterli olmadığını söyleyen Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk’ün ısrarlarına dayanamayınca “Cumali kardeşim o kadar yol yürümüş gelmiş. Bundan sonra yürüyen hiç kimseyi almayacağımızı garanti ederek kendisini Survivor’a almaya karar verdik.” açıklamasını yapmıştı.

SURVİVOR'A GİDECEK BEŞ İSİM ŞÖYLE

Hilmicem İntepe

Adem Kılıççı

Hakan Hatipoğlu

Cumali Akgül

Turabi Çamkıran

Sema Aydemir

Nagihan Karadere

Merve Aydın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!