Alina Boz kimdir ve kaç yaşındadır? Alina Boz hangi dizilerde oynadı?

Güncelleme Tarihi:

Alina Boz kimdir ve kaç yaşındadır Alina Boz hangi dizilerde oynadı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2020 23:59

Yetenekli oyuncu Alina Boz yer aldığı dizi ve projelerle gündemde yer almaya devam ediyor. 'Paramparça' dizisiyle ün kazanan en son Elimi Bırakma'da kamera karşısına geçen Alina Boz, sosyal medya ve internette merak konusu oldu. Peki, Alina Boz kimdir ve kaç yaşındadır? Alina Boz hangi dizilerde oynadı? İşte, Alina Boz'un hayatıyla ilgili detaylar.

Haberin Devamı

Alina Boz'un hayatı sorusu internette en fazla araştırılan konular arasına yer alıyor. Genç oyuncu, yer aldığı projelerle dikkatleri üzerine toplarken biyografisi ve kariyer hayatı da popülerliğiyle beraber göz önünde gelmeye başladı. Peki, Alina Boz hangi dizilerde oynadı? İşte, Alina Boz'un hayatıyla ilgili merak edilen bilgiler.

ALİNA BOZ KİMDİR?

Alina Boz, 14 Haziran 1998 tarihinde Rusya'nın başkenti Moskova'da dünyaya geldi. Annesi Rus kökenli olan Alina Boz, Küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa ilgi duydu. İlk olarak "Cesur Hemşire" dizisinde "Canan" olarak ekranlara adım attı. Alina Boz, esas çıkışını ise "Paramparça" dizisinde canlandırdığı "Hazal" karakteri ile yaşadı.

2016 yılında kadrosunda Zafer Algöz ve Melek Baykal gibi usta isimlerin yer aldığı "Kaçma Birader" adlı filmde de rol alan Alina Boz, Ata Demirer ve Justin Bieber ile Avea reklamlarında bulunan genç oyuncu reklam filminde yer aldı.

Haberin Devamı

2017 yapımı Sevda’nın Bahçesinde Defne karakterine hayat verdi. Alina Boz son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen dizi "Vatanım Sensin" de rol almıştır. Alina Boz son olarak Elimi Bırakma isimli dizinin başrolünü üstlenmiştir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!