Ali Baba ve 7 Cüceler nerede çekildi? Ali Baba ve 7 Cüceler filmi oyuncuları ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Ali Baba ve 7 Cüceler nerede çekildi Ali Baba ve 7 Cüceler filmi oyuncuları ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2022 16:12

Ali Baba ve 7 Cüceler filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Ali Baba ve 7 Cüceler filmi televizyon ekranlarında yeniden izleyici karşısına çıkacak. Filmin çekimlerinin bir kısmı Türkiye'de bir kısmı Bulgaristan'da gerçekleşmiştir. Peki, Ali Baba ve 7 Cüceler filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Haberin Devamı

Ali Baba ve 7 Cüceler filmi izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Sevilen filmler televizyon ekranlarında yeniden yayınlanıyor.  Cem Yılmaz yazıp ve yönettiği filmin oyuncuları arasında da yer alıyor.

ALİ BABA VE 7 CÜCELER FİLMİ OYUNCULARI

Ali Baba ve 7 Cüceler filmi oyuncuları arasında Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Çetin Altay, Irina Ivkina, Yosi Mizrahi gibi isimler bulunuyor.

ALİ BABA VE 7 CÜCELER FİLMİ KONUSU

Ali Şenay ve kayınbiraderi İlber, bahçe süsü olarak cüceler tasarlayıp satan iki "iş adamıdır." İç pazardaki girişimlerinde başarısız olup, Şenay Cüccaciye markası atında kurumsallaşıp yurt dışına açılmak isteyen ikili, soluğu Sofya'da düzenlenen bir bahçe fuarında alırlar. Tamamen tesadüf bir yanlış anlaşılma sonucu büyük mafya lideri Boris Mancov'un adamlarına bulaşan Şenay ve İlber, kendilerini kedi-fare oyununu andıran bir insan avının göbeğinde bulurlar! Karşılarına çıkan Tayanç Pakça, Veronika ve Kenan Memedov gibi nev-i şahsına münhasır karakterlerle maceraları da renklenecektir...

BAKMADAN GEÇME!