Alev Alev dizisi oyuncu kadrosu: Alev Alev konusu ne, oyuncuları kimlerdir?

Güncelleme Tarihi:

Alev Alev dizisi oyuncu kadrosu: Alev Alev konusu ne, oyuncuları kimlerdir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2020 21:20

Alev Alev oyuncu kadrosu ilk bölümüyle dikkatleri üzerine topladı. Her hafta perşembe akşamları ekrana gelecek olan Alev Alev dizisinde bir yangın sonucunda hayatları tahmin etmedikleri yönlere savrulan üç kadının hikayesini ekranlara gelecek. Başarılı oyuncuların yer aldığı Alev Alev dizisi ilk bölümüyle 5 Kasım Perşembe akşamı yayın hayatına başladı. Dizinin başrolünde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz yer alıyor. Peki, Alev Alev oyuncuları kimler? İşte, Alev Alev dizisi konusu ve oyun kadrosuyla ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Alev Alev oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Yeni dizi Alev Alev oyuncuları arasında Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Zuhal Olcay, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ve Toprak Can Adıgüzel gibi isimler yer alıyor. Demet Evgar Cemre karakterine, Dilan Çiçek Deniz Rüya karakterine, Hazar Ergüçlü Çiçek karakterine, Cihangir Ceyhan Ömer karakterine hayat veriyor.

ALEV ALEV DİZİSİ OYUNCULARI

Alev Alev dizisi oyuncuları arasında Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Zuhal Olcay, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ve Toprak Can Adıgüzel gibi isimler bulunuyor.

Cemre- Demet Evgar

Rüya - Dilan Çiçek Deniz

Çiçek - Hazar Ergüçlü

Çelebi - Cem Bender

Alev Alev dizisi oyuncu kadrosu: Alev Alev konusu ne, oyuncuları kimlerdir

Ömer - Cihangir Ceyhan

Ozan- Berkay Ateş

İskender - Berker Güven

Haberin Devamı

ALEV ALEV DİZİSİ KONUSU

Kadın, aile içi şiddet, adalet, güzellik gibi her an konuşulan gündelik hayatın içindeki temaları kendine özgü diliyle ele alacak dizi, bir yangın sonucunda hayatları tahmin etmedikleri yönlere savrulan üç kadının hikayesini ekranlara taşıyor.

Alev Alev dizisi oyuncu kadrosu: Alev Alev konusu ne, oyuncuları kimlerdir

Cemre, aşkla evlendiği kocasının psikolojik ve fiziksel şiddetinden muzdaripken küçük kızıyla birlikte bu yaşamdan kurtulmaya çalışır.

Rüya, varlıklı yaşantısında hayatın acı gerçekleri ile hiç karşılaşmamıştır ve kendi güvenlikli dünyasında yaşar. Çiçek’in ise tek arzusu evlenip mutlu bir yuva kurmaktır ve bunu hayatının merkezine alır. Ancak bu üç kadının yaşamı yaşanan bir yangın ile sonsuza kadar değişecektir. Cemre, Rüya ve Çiçek hayatlarının sıfır noktasına gelerek oldukça zorlu bir mücadele içinde kendilerini bulacaklardır.

BAKMADAN GEÇME!