Akıncı yeni sezon ne zaman başlayacak? Akıncı 2. sezon yayın tarihi belli oldu mu?

Güncelleme Tarihi:

Akıncı yeni sezon ne zaman başlayacak Akıncı 2. sezon yayın tarihi belli oldu mu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2021 10:36

Yeni sezon yayın döneminin başlamasıyla birlikte sezon finali yapmış olan diziler de bir yandan yayına girmeye başladı. Bunlardan biri ekranların sevilen yarışması Akıncı dizisi oldu. Dizinin takipçileri Akıncı yeni sezon ne zaman başlayacak, 2. Sezon yayın tarihi belli oldu mu merak ediyorlar. İşte Akıncı yeni sezon ile ilgili merak edilenler…

Haberin Devamı

Eylül ayıyla birlikte sezon finali yapmış olan diziler yeniden yayınlanmaya başladı. Başrollerini Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin paylaştığı Akıncı dizisi 2. sezon ne zaman başlayacak aramaları hayranları tarafından hız kazandı. Geçtiğimiz sezon final yapılacağı konuşulmuş olan Akıncı yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte Akıncı dizisi yeni sezon yayın tarih hakkında detaylar…

AKINCI YENİ SEZON NE BAŞLAYACAK?

Sıra dışı senaryosu, aksiyon dolu sahneleri ve dev oyuncu kadrosuyla Akıncı yeni sezon ne zaman merak ediliyor. Sezon finalinin ardından 4 ay geçen ve henüz fragmanı yayınlanmayan Akıncı oyuncularının sete çıktığı söyleniyor. Akıncı yeni sezon bölümlerinin ise eylül ayının son haftası başlaması bekleniyor.

AKINCI DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI

Haberin Devamı

Başrollerini Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin paylaştığı, Yıldıray Şahinler, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhan Onat, Atakan Hoşgören, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Ercü Turan, Deren Talu gibi isimlerin oynadığı Akıncı; şehrini ve insanlarını canı pahasına koruyan bir kahramanın hikayesini ekrana taşıyor.

Dizinin önemli isimleri Tolga Tekin, Yılmaz Bayraktar ve Erkan Bektaş ise Akıncı yeni sezonda oyuncu kadrosunda yer almayacak.

BAKMADAN GEÇME!