Akın Kırıkkayaoğlu kimdir? Kısmetse Olur Akın kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Akın Kırıkkayaoğlu kimdir Kısmetse Olur Akın kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 13:59

Kısmetse Olur damat adayı Akın Kırıkkayaoğlu’nın özel yaşamı programın takipçileri tarafından merak ediliyor. Sakin bir tavrı olmasına rağmen zaman zaman ani çıkışlar ve duygusal patlamalar yaşayan Akın Kırıkkayaoğlu’nun mesleği, yaşı ve ilgili alanı merak ediliyor. Peki, Kısmetse Olur Akın kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Kısmetse OIur’un duygusal damat adaylarından Akın Kırıkkayaoğlu, bu kez şaşırttı.  Tanıma yolunda olduğu Tuğçe’nin tavırlarından rahatsız olan Akın, onu uyardı ancak bu uyarı her iki tarafında tansiyonunu yükseltti. Kendisini ifade etmekte zorluk yaşayan damat adayı arkadaşlarının sakinleştirme çabalarına rağmen gözyaşlarını tutamadı. Peki, verdiği tepki nedeniyle Seda Akgül’ün de tepkisine neden olan Kısmetse Olur Akın kimdir?

Akın Kırıkkayaoğlu, 1990 Ankara’da doğdu. Babasının çocukluk kahramanı olduğunu söyleyen Akın Kırıkkayaoğlu, aşçılık bölümü mezunudur. Yüzme, kickbox ve pilates gibi farklı spor dallarına ilgi duymaktadır. Private Şeflik yapan genç damat adayı iki üniversite mezunudur.  Aşçılık mesleğini ilerletmeyi düşünen Kısmetse Olur Akın ayrıca modellik yapmaktadır. Uzun süredir evde sessizliğini koruyan damat adayı son haftalarda Tuğçe ile tanıma yolunda ilerliyor. Ancak Kısmetse Olur evinin diğer adayları ikilinin ilişkisinin evlilikle sonuçlanacağını düşünmüyor. 

BAKMADAN GEÇME!