Ah Nerede oyuncuları kimdir, konusu nedir? Ah Nerede dizisi oyuncuları ve konusu hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Ah Nerede oyuncuları kimdir, konusu nedir Ah Nerede dizisi oyuncuları ve konusu hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2022 10:13

Ah Nerede izleyicileri dizinin oyuncuları ve isimlerini araştırmaya başladılar. Yeni dizi Ah Nerede bu akşam ilk bölümü ile ekrana gelecek. Dizide geleneksel bir ailenin üç hayırsız oğlundan biri olan Ferit  karakterine Oktay Çubuk, Tıp Fakültesini yarım bırakmak zorunda kalmış, bir pastanede garson olarak çalışan Zehra karakterine ise Nil Keser hayat veriyor. Peki, Ah Nerede dizisi oyuncuları arasında kimler var, konusu nedir?

Haberin Devamı

Ah Nerede dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Ah Nerede dizisi Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Yeşilçam’ın unutulmaz isimleri Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu’nun efsane filmi Ah Nerede yeni versiyonu ile 1 Temmuz Cuma akşamı izleyici karşısına çıkacak.

AH NEREDE DİZİSİ OYUNCULARI

Oktay Çubuk ve Nil Keser ‘in başrollerini paylaştığı; Derya Alabora, Ayşe Kökçü, Ferit Aktuğ, Korhan Herduran, Aycan Koptur, Asena Keskinci, Batuhan Sert, Miray Akay, Merve Nur Bengi, Ahsen Türkyılmaz, ve Tarık Pabuççuoğlu gibi isimler yer alıyor.

Ah Nerede oyuncuları kimdir, konusu nedir Ah Nerede dizisi oyuncuları ve konusu hakkında bilgiler

AH NEREDE DİZİSİ KONUSU

Geleneksel bir ailenin üç hayırsız oğlundan biri olan Ferit (Oktay Çubuk), Kazanova’yı kendine şiar edinmiş bir çapkındır. Hayatını babasının parasıyla keyifle yaşar. Ta ki yakalanana kadar…   Zehra (Nil Keser) ise Tıp Fakültesini yarım bırakmak zorunda kalmış, bir pastanede garson olarak çalışan, sıradan bir hayatı olan genç bir kadındır. Ta ki okula dönme fırsatı yakalayana kadar…   Birbirinden tamamen farklı iki yolu olan Zehra ve Ferit, ortak çıkarları için aynı yolu yürümek zorunda kalır. Ama insan kaderiyle, sıklıkla kaçındığı yolda karşılaşır. Ferit, Zehra ile girdiği oyunda ailesini oyaladığından düşünürken asıl oyunun kendisine oynandığından ise habersizdir.

BAKMADAN GEÇME!