Ah Nerede bitiyor mu, neden final yapıyor? Ah Nerede dizisi final bölümü özeti

Güncelleme Tarihi:

Ah Nerede bitiyor mu, neden final yapıyor Ah Nerede dizisi final bölümü özeti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2022 15:30

Ah Nerede dizisi Cuma akşamları yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Oyuncuları arasında Oktay Çubuk, Nil Keser, Tarık Pabuççuoğlu, Derya Alabora, Ayşe Kökçü gibi isimlerin yer aldığı Ah Nerede’nin bu akşam 7. bölümü yayınlanacak. Peki, Ah Nerede bitiyor mu, neden final yapıyor?

Haberin Devamı

Ah Nerede dizisinin neden final yaptığı araştırılıyor. Star TV ekranlarında yayınlanan Ah Nerede bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Dizi 7. bölümü ile ekranlara veda edecek.

AH NEREDE BİTİYOR MU?

Ah Nerede dizisi bu akşam final bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Dizinin neden bittiği ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ

Ferda ve Ferit’i birlikte gören Zehra, büyük bir yüzleşme içine girer. Onları gördüğünde hissettiği şey aşk mıdır? Ferit’in Zehra için değişmeyi göze alması gerekir. Ferit, Zehra için kendini yok edip yeniden doğabilecek midir? Zehra ve Ferit, kendi içlerinde bu kavgaları verirken dışarda da onlar için örülen tuzaklar vardır. Zehra ve Ferit’in sırları her an gün yüzüne çıkmak üzeredir. Bu sır ya onları birleştirecek ya da büsbütün koparacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!