Afili Aşk'ın son bölümü sonrası 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ayşe'ye görücü geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Afili Aşkın son bölümü sonrası 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Ayşeye görücü geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2020 01:56

Kanal D'nin sevilen dizisi Afili Aşk çarşamba akşamı ekranlara gelen son bölümüyle izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Afili Aşk'ın yayınlanan son bölümünün hemen ardından yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Kerem'den boşanan Ayşe'ye görücü gelmesi şaşırtıcı gelişmeler arasında yer aldı. Peki, Afili Aşk'ın yeni bölümünde başka neler olacak? İşte, Afili Aşk'ın 31. bölüm fragmanı ve yeni bölümünde yaşanacaklar.

Haberin Devamı

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Afili Aşk 22 Ocak akşamı sevenleri ile buluştu. Son bölümde Ayşe ve Kerem'in boşanması ekran başındakileri şaşırttı. Dizinin bu haftaki bölümünün ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ayşe ve Kerem arasında yaşanan reklam yüzü tartışması haftaya renkli anların ekranlara geleceğinin ipucunu verdi. İşte, Afili Aşk'ın yeni bölüm fragmanı ve 31. bölümün kısa özeti.

AFİLİ AŞK YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Afili Aşk 29 Ocak Çarşamba yayınlanacak olan yeni bölümde Ayşe ve Kerem arasında ipler geriliyor. Mahkemeden çıkan karar sonucu boşanan ikili artık yollarını ayırıyor. İş ortaklıkları devam eden ikili arasında şimdi de başka sorunlar çıkıyor. Modamu'nun yüzü olan Ayşe, şirkete gelmeye devam ediyor. Bu durumdan rahatsız olan Kerem ise onunla yaptıkları sözleşmeyi fesh etme kararı alıyor. İşten ayrılmayacağını söyleyen Ayşe ise kısasa kısas yapıyor ve liderlik savaşları başlıyor.

Haberin Devamı

Peki Ayşe'ye görücü geleceğini duyan Kerem ne yapacak?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!