Afili Aşk 33. bölüm izle | Afili Aşk son bölüm tam ve kesintisiz izle

Güncelleme Tarihi:

Afili Aşk 33. bölüm izle | Afili Aşk son bölüm tam ve kesintisiz izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2020 14:50

Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi Afili Aşk, bu hafta 33. bölümüyle ekran önüne çıktı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından ise bölümü kaçıran vatandaşların internette son bölümü izlemelerine yönelik araştırmaları hız kazandı. İşte, Afili Aşk 33. bölüm izleme linki...

Haberin Devamı

Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in başrollerini paylaştığı Afili Aşk'ın bu haftaki 33. bölümü yine heyecan dolu doluydu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından ise son bölümün izleme linkine yönelik araştırmalar hız kazandı. İşte, Afili Aşk 33. bölüm tam ve kesintisiz izleme ekranı...

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk'ın çarşamba akşamı yayınlanan son bölümünde;

Ayşe, zorlu bir gecenin ardından gördüğü kabusun içinde hapsolur. Ayşe’nin kulağına gelen söylentiler Kerem ve Ceyda’nın sevgili olduğu yönünde olsa da, Ayşe, bunun kıskandırmak için yapılan bir hamle olduğunu düşünmektedir. Ama bir yandan Ayşe, Kerem’in Ceyda’ya gittiği o gün ne olduğunu merak eder. Ayşe bu sorunun cevabını bulabilecek mi?

Bütün bunlar yaşanırken gündemde kurtarılması gereken bir atölye meselesi vardır. Kerem ve Ayşe yine karşı karşıyadır. Ayşe liderliğinde, atölyenin tekrar ayağa kaldırılması için yeni bir fikir arama yoluna girerler. Kerem ve Ayşe hem aşkta hem de işte inatlaşmaya başlar. Kimin kazanacağı meçhuldür!

Haberin Devamı

Sevgililer gününün yaklaşmasıyla tüm çiftler plan yapar. Bu planlar ister istemez bir dağ evinde kesişir. Gittiklerin evin efsanevi hikayesi yerini korku dolu anlara bırakır. Gerilimin her dakika arttığı o gecede bir de sürpriz misafir vardır. Bu sevgililer günü Kerem ve Ayşe aşkının çok geçmeden tekrar farkına varmalarını sağlayacak mıdır?

 

BAKMADAN GEÇME!