Adı Efsane dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Adı Efsane dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2017 23:48

Adı Efsane dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Adı Efsane'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Hakan ve Naz’ın sevgili olacakları haberini alan Sadık yıkıldı. Kendince kurduğu hayaller ve aşkı ile dostluğu arasında zor bir sınav verdi. Son bölümün bitmesiyle diziseverler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Peki, Adı Efsane dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Adı Efsane yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça heyecan dolu dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Adı Efsane'nin son bölümünde Reyhan’ın karşısına çıkıp vaktiyle yaptığı hata yüzünden af dileyen ve Reyhan tarafından reddedilen Sinan için ise orada yaşamasının bir neden kalmamıştı. Son bölümün bitmesiyle diziseverler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Peki, Adı Efsane dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Adı Efsane dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Gülsüm ve Reyhan konuşurken Hakan, Naz’ın babasının Sinan olduğunu öğrenmiştir. Bu konuşma esnasında Hakan ve Naz’ı karşısında bulan Reyhan ise, Naz’ın gerçeği duymuş olması endişesiyle çaresizce kalakalmıştır.

Haberin Devamı

Hakan ve Naz’ın sevgili olacakları haberini alan Sadık yıkılır. Kendince kurduğu hayaller ve aşkı ile dostluğu arasında zor bir sınav verecektir. Naz’ın kitabının arasına bıraktığı mektup ise, tüm dengeleri değiştirebilecek bir tehlikedir.

Diğer tarafta Fiko ve Çiler arasındaki sorunlar çözülse de, Fiko’nun Sibel’i unutması ve ondan uzaklaşması kolay değildir. Fiko’nun kendisini reddetmesiyle büyük hayal kırıklığı yaşayan Sibel kendisini unutturmamaya kararlıdır.

Reyhan’ın karşısına çıkıp vaktiyle yaptığı hata yüzünden af dileyen ve Reyhan tarafından reddedilen Sinan için ise orada yaşamasının bir neden kalmamıştır. Ancak, Sinan giderse bir kızı olduğunu hiçbir zaman öğrenemeyecektir. Sinan bu kararın eşiğindeyken Reyhan da, Hakan da kendi verecekleri kararların zorluklarını yaşamaktadırlar.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Tayfa, Durmaz Spor’a girebilmek için oynadıkları maçı kazanırlar; ancak, Ozan ve Sibel’in el ele tribünde görünmesi tüm dengeleri değiştirecektir. Hakan ise, maç sonrası konuşmak ve aralarındaki gerginliğe son vermek için dört gözle beklediği Naz’dan hiç beklemediği bir cevap alır. Sinan, Tayfa’yı galibiyeti kutlama yemeğine götürür. Naz, Mercan ve Çiler’in de dahil olduğu bu yemek, Ozan’ın Sibel’i kullanarak yaptığı plan sonucu Ozan ile Fiko karşı karşıya gelir. Fiko, Sibel’i Ozan’la el ele görmesinin üstüne bir de yemekte olanlar eklenince bir karar aşamasına gelir. 

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!