8. Gün 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aziz'e büyük oyun

Güncelleme Tarihi:

8. Gün 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Azize büyük oyun
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2018 18:56

8. Gün son bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Atv ekranlarında her pazartesi akşamı yayınlanan 8.Gün dizisi 5. bölüm fragmanı ile araştırılmaya başlandı. Bahar ve Hayati'nin Aziz'e oyun kurduğu son bölümde, Rüstem ise kendisini tehlikeli bir ortamın içerisinde buldu. Peki, son bölümün ardından merakla araştırılan 8. Gün yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Sosyal medya ve internette dolaşan 'final yapacak' iddialarına rağmen, ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan 8. Gün dizisinin 4. bölümü ekrana geldi. Yakın zaman önce yayın hayatına başlayan dizinin seyircileri geçtiğimiz Pazartesi günü yayınlanan son bölümün ardından, 5. yeni bölümü ekrana geldi. Son bölümde  Bahar annesinin hayatta olduğunu öğrendi. Ayrıca Ozan iyice köşeye sıkışır ve Bahar yoluna tek başına devam etme kararı alarak Hayati'nin yanından ayrılır. Peki, 8. Gün dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8. Gün'ün yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte, bazı detaylar

8. Gün dizisinde yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan izleyebilirsiniz.

8. GÜN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Başrollerinde Burcu Biricik, Buğra Gülsoy, Musa Uzunlar ve Ceyda Düvenci gibi ünlü isimlerin yer aldığı 8. Gün dizisinin 9 Nisan Pazartesi günü yayınlanacak yeni bölümünde, Bahar annesinin hayatta olduğunu öğrenmiştir. Artık tek bir amacı vardır; annesini bulmak. Herkesin peşinde koştuğu program, şimdi Bahar'ın elindedir. Annesini program için hayatta tuttuklarını fark eden Bahar, Hayati'nin onu Aziz'e vermesini engelleyebilecek midir?

Haberin Devamı

Şehnaz'ın tutulduğu yer ifşa olunca Aziz delirir. Ozan, bir yandan babasının arkasını toplarken bir yandan da Bahar'ın hayatta kalabilmesi için kendini tehlikeye atar; babasına yalan söyler. Aziz Ozan'ın yalanını yakalayınca Bahar'ın ipini çeker, o kız ölecektir! Ozan iyice köşeye sıkışır.

Bahar, yoluna tek başına devam etme kararı alarak Hayati'nin yanından ayrılır. Hayati ona engel olmaya çalışsa da Bahar kararlıdır; bundan böyle suça bulaşmayacak, annesini yasal yollardan bulacaktır. Baba kızın yolları ayrılır. Fakat işler Bahar'ın istediği gibi gitmez, düşman çok güçlüdür ve her yere sızmıştır. Bahar, hakkında ölüm emri verildiğinin farkında değildir. Ozan bunu engellemek için elinden geleni yapar. Hayati de kızından vazgeçmeyecektir, onu geri kazanmak için mücadele eder. Bahar, annesine ulaşmak için öncelikle bu işin arkasındakileri bulmaya karar verir. Bu, sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Haberin Devamı

8. GÜN 3. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

ATV ekranlarında yayınlanan 8. Gün dizisinin, 2 Nisan Pazartesi akşamı ekranlara gelen 3. bölümünde, Hayati, bir anda ortaya çıkan ve kafasına silah dayayan Ozan'ın, kızına tuzak kuran adamlardan biri olduğunu düşünür. Ozan bu durumdan nasıl kurtulacaktır? Hem Hayati ve Bahar'ın güvenini kazanıp oradan kaçmalarına yardım etmeli, hem de Aziz'in adamlarının yanından kimliğini açık etmeden gitmelidir. Selçuk, Bahar'a ulaşır. Annesinin adını Selçuk'la işbirliği yaparak temize çıkarmayı umut eden Bahar büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Selçuk program karşılığında para ister, yurtdışına kaçacaktır. Ama bütün hesaplarına el koyulan Bahar'ın hiç parası yoktur.

Haberin Devamı

Hayati mafyanın parasını kullanabileceklerini söyler. Bahar için yol ayrımı başlamıştır. Annesinin bıraktığı kanıtı geri almak uğruna ilk defa elini kirletecektir. Kemal de rahat durmaz; Hayati'yi bitirecek hamlesini yapar. Kemal'le Hayati arasındaki savaşa bundan böyle Bahar da dahil olacaktır. Ozan, Bahar konusunda Aziz'in ne kadar gözü kara olduğunu anlar. Aziz'in isteklerine karşılık Ozan'ın tek bir isteği vardır. Bahar'a zarar vermemesi! Selçuk'un sakladığı programa giden yol, Hayati'yle Bahar'ın işbirliğini pekiştirirken onları hiç ummadıkları durumlarla yüzleştirir.

BAKMADAN GEÇME!