4N1K 5. yeni bölüm fragmanında Ali korkuttu… Ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

4N1K 5. yeni bölüm fragmanında Ali korkuttu… Ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2018 16:16

4N1K dizisinin yeni bölüm fragmanı kısa sürede izleyicilerle buluştu. Cuma akşamları yayınlanan 4N1K 5. bölüm fragmanına Ali’nin baygın görüntüsü damga vurdu. Yaprak’ın ‘Ali yalvarırım, kapama gözlerini’ cümlesi ise kafalarda soru işareti bıraktı. İşte, 4N1K 5. bölüm fragmanı ve kısa bir özet!

Haberin Devamı

Ekran macerasında dört haftayı geride bırakan 4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 27 Temmuz tarihli son bölüm finalinde Ali, son anda gitmekten vazgeçmiş, finalde ise Yaprak’tan beklenmedik bir soru gelmişti. 4N1K 5. yeni bölüm fragmanı ise şok eden bir gelişmenin sinyalini verdi. Ali karıştığı bir kavgada bıçaklanıyor. Bu ana tanık olan Yaprak, gözyaşlarına boğuluyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali’nin şarkıyı Bade’ye çaldığını gören Yaprak şaşkındı. Bu yanlış anlamayı düzeltmek isteyen Ali, Bade’nin tuzağına düştü. Ona iyilik yaptığını zannederek okulda bir kaç gün erkek arkadaşı gibi davranmayı kabul etti. Yaptıkları yüzünden pişman olan Barış, Yaprak’a kendini affettirmek için her yolu denedi. Hatta sürprizlerle dolu bir mektup bile yazmayı başardı. Annesi ile yüzleşen Sinan, ona rest çekti. Ece’ye gittikçe daha çok kapılan Sinan annesi ile müdürü ayırdığına emindi. Fizik hocasının icadı yalan makinesi ise okulda işlerin daha da karışmasına neden oldu. Gökhan ve kız arkadaşının başına ise beklenmedik bir kaza gelir. Elleri birbirine yapışan ikili her şeyi birlikte yapmak zorunda kaldı. Yaprak’a olan aşkının karşılıksız olduğunu düşünen Ali, beklenmedik bir karar aldı. Bu kararından vazgeçirmek için Yaprak, Ali’ye yetişmek zorundaydı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!