3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler?

Güncelleme Tarihi:

3 Adamın bu haftaki konukları kimler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 19:29

3 Adam'ın bu haftaki konukları birçok izleyici tarafından oldukça merak ediliyordu. Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen eğlenceli ve dinamik talk show programı 3 Adam'da bu hafta birbirinden renkli konukları yer alıyor. Peki, 3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler?

Haberin Devamı

3 Adam'a bu hafta hangi isimlerin konuk olacağı merakla bekleniyordu. TV 8'de ekrana gelen 3 Adam'ın bu haftaki konukları Uraz Kaygılaroğlu, Ayşe Hatun Önal ve Gözde Mutluer olarak açıklandı. 3 Adam bu akşam izleyenleri ekrana kilitleyecek.

3 Adam bu akşam izleyenlere yine keyifli anlar yaşatacak. eser yenenler, ibrahim büyükak ve Oğuzhan Koç'un birlikte hazırlayıp sunduğu 3 adam'a geçen hafta konuk olan Tümer Metin, Özge Ulusoy ve Tarık Mengüç izleyenlere keyif anlar yaşattı. 3 Adam'a bu akşam ki konukları ise Uraz Kaygılaroğlu, Ayşe Hatun Önal ve Gözde Mutluer olduğu açıklandı. 

Televizyon ekranlarının en farklı formattaki şovu 3 Adam, 3 Adam Sahne köşesinde skeç yazarlarına, yazdığı skeci arkadaşları ile oynamak isteyenlere ve stund-up ile hikayesini anlatmak isteyenlere ekrana çıkma şansı veriyor. 3 Adam'ın konukları da 3 Adam Sahne köşesinde yaptıkları doğaçlamalarla izleyenleri güldürüyor.

BAKMADAN GEÇME!