3 Adam konukları belli oldu! İşte o isimler

Güncelleme Tarihi:

3 Adam konukları belli oldu İşte o isimler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2016 17:14

3 Adam'ın bu haftaki konukları netleşti. Çarşamba geceleri ekrana gelen talk show programı 3 Adam'ın bu haftaki konukları yine çok renkli yine çok eğlenceli! Fazla Gurur Kalbe Vurur, Günümüz Ozanları, Tarihin Tozlu Sayfaları ve çok daha fazlasını içerisinde barındıran program canlı yayınla 00.15’de ekranlara konuk olacak. Peki bu haftaki 3 Adam konukları kimler? İşte detaylar!

Haberin Devamı

3 Adam çarşamba akşamı yeni bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Sevilen talk show programı 3 Adam'a bu hafta son günlerin en çok konuşulan iki ismi konuk olacak. Skeçleri ve konuklarıyla izleyicilerini keyifli anlar yaşatacak olan programın yeni bölümü 00.15’de ekranlarda olacak. Peki 3 Adam bu haftaki konukları kimler? İşte o isimler ve hayatlarına dair detaylar!

Yeni sezona hızlı bir giriş yapan 3 Adam bu hafta çok eğlenceli bir ismi konuk ediyor. Paylaşımları beğeni ve paylaşım rekoru kıran sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, 3 Adam’a konuk oluyor. Yeni formatı ve sürprizleriyle devam eden eğlenceli talk show programı, Fazla Gurur Kalbe Vurur, Günümüz Ozanları, Tarihin Tozlu Sayfaları ve çok daha fazlası ile 9 Kasım Çarşamba gecesi canlı yayınla 00.15’de ekranlara konuk olacak.

Haberin Devamı

YENİ YETENEKLERE ŞANS VERİYOR

Gerek konukları, gerekse formatıyla hafta ortasına renk katan 3 Adam, bu sezon sahne köşesinde skeç yazarlarına, yazdığı skeci arkadaşları ile oynamak isteyenlere ve stund-up ile hikayesini anlatmak isteyenlere şans veriyor.

KERİMCAN DURMAZ KİMDİR?

İlk olarak Periscope uygulamasında yaptığı yayınlarla fenomen olan Kerimcan Durmaz, sosyal medya paylaşımları ve ünlülerle olan yakın ilişkisiyle sık sık gündeme geliyor. Peki kısa sürede binlerce kişi tarafından sevilen, paylaşımları rekor kıran Kerimcan Durmaz kimdir? Sıra dışı, kendine has ve eğlenceli tavırları ile oldukça dikkat çeken Kerimcan Durmaz, 1994 yılında Balıkesir Erdek’te doğdu. Verdiği bir röportajda geleneksel bir aile büyüdüğü ve üç kardeş oldukları bilgisini veren sosyal medya fenomeni DJ’lik yapıyor ancak en büyük hayali tasarımcı olmak.

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında söyediği Gesi Bağları ile bir anda yıldızı parlayan Aleyna Tilki, 2000 doğumludur. Aslen Konyalı olan Aleyna Tilki, lise öğrencisidir. Henüz lise öğrencisi olmasına rağmen katıldığı programda olgun davranışlarıyla dikkat çeken Aleyna Tilki 1,65 boyunda ve 48 kilodadır. Son zamanlarda en çok dinlenen şarkılardan biri olan "Cevapsız Çınlama" şarkısında Emrah Karaduman ile düet yapmıştır. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!