3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler? İşte 3 Adam 5 Nisan konukları sizlerle

Güncelleme Tarihi:

3 Adamın bu haftaki konukları kimler İşte 3 Adam 5 Nisan konukları sizlerle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2017 20:14

3 Adam’ın bu haftaki konukları sevilen programın takipçileri tarafından merakla beklenen konular arasında yer alıyordu. 3 Adam'ın bu haftaki konukları belli oldu. Ekranların herkes tarafından büyük bir beğeniyle takip edilen, renkli, eğlenceli programı 3 Adam bu hafta yine ortalığı yıkacak. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un birlikte hazırlayıp sunduğu talk show programı 3 Adam’a bu hafta ekranların sevilen üç ismi konuk olacak. Peki, 3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler? İşte, 3 Adam 5 Nisan konukları sizlerle

Haberin Devamı

3 Adam programının yeni bölüm konukları belli oldu.  Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un birlikte hazırlayıp sunduğu talk show programı 3 Adam’a bu hafta ekranların sevilen üç ismi konuk olacak. Günümüz Ozanları, Tarihin Tozlu Sayfaları ve çok daha fazlasını içerisinde barındıran 3 Adam muhteşem konu ve konuklarıyla bu akşam saat 23.00’de izleyicileriyle buluşacak.3 Adam’a bu hafta; pop müziğin sevilen ismi Berkay, ‘Evlat Kokusu’ dizisiyle ekran başındakilere duygusal anlar yaşatan Hande Soral ve güzel oyuncu Bestemsu Özdemir konuk olacak.Yeni sezonunda format değişikliğine giden 3 Adam, sahne köşesinde skeç yazarlarına, yazdığı skeci arkadaşları ile oynamak isteyenlere ve stund-up ile hikayesini anlatmak isteyenlere ekrana çıkma şansı veriyor. 3 Adam'ın konukları da 3 Adam Sahne köşesinde yaptıkları doğaçlamalarla izleyenleri güldürüyor.

Haberin Devamı

3 ADAM’DA GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

3 Adam’a geçen hafta genç ve yakışıklı sanatçı İlyas Yalçıntaş, Deli Aşk filmi oyuncuları Emrah Kaman ve Pelin Akil konuk oldu.Işın Karaca dillere destan sesiyle 'Bambaşka Biri' şarkısına girdi ve Eser'den eşlik etmesini istedi ancak esprili sunucu nağme yapınca hem stüdyodakiler hem ekran başındakilere kahkahalara boğuldu. Işın Karaca, albüm çıkardığı genç şarkıcı Sefa Cheshmberah ile Sevmekten Anladığım şarksında düet yaptı. 3 Adam programına konuk olan Gökçe Bahadır rol aldığı Aşk Uykusu filmini anlattı. Işın Karaca'nın oğlu 3 Adam'a özel annesine bir video mesaj gönderdi. Oğlunun mesajını gören Işın Karaca hayli duygulandı.

BAKMADAN GEÇME!