3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler? 3 Adam'ın 15 Mart konukları belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

3 Adamın bu haftaki konukları kimler 3 Adamın 15 Mart konukları belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 19:54

3 Adam bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümüyle ilgili beklenen açıklamayı yaptı. 3 Adam'ın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde hangi konukların yer alacağı belli oldu. Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen renkli, eğlenceli ve komik programı 3 Adam'da heyecan dorukta. Peki, 3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler? İşte, 3 Adam'ın 15 Mart konukları.

Haberin Devamı

3 Adam'ın yeni bölüm konukları belli oldu. Birbirinden komik skeçleriyle izleyenlerini kahkahaya boğan talk show programı 3 Adam'a bugün ekranların ve müzik dünyasının sevilen isimleri konuk olacak. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un birlikte hazırlayıp sunduğu 3 Adam'a bu hafta Murat Dalkılıç, Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu ve Zeynep Bastık konuk oluyor. 'Günümüz Ozanları, Tarihin Tozlu Sayfaları ve çok daha fazlasını içerisinde barındıran 3 Adam, 3 Adam, Sahne köşesinde skeç yazarlarına, yazdığı skeci arkadaşları ile oynamak isteyenlere ve stund-up ile hikayesini anlatmak isteyenlere ekrana çıkma şansı veriyor. 3 Adam'ın konukları da 3 Adam Sahne köşesinde yaptıkları doğaçlamalarla izleyenleri güldürüyor.

Murat Dalkılıç, Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu ve Zeynep Bastık'ın katılacağı 3 Adam yeni bölümü ile bu akşam 21:30'da TV8 ekranlarında...

Haberin Devamı

En son 8 Mart’ta yayımlanan 3 Adam’a ; genç ve yakışıklı sanatçı İlyas Yalçıntaş, Deli Aşk filmi oyuncuları Emrah Kaman ve Pelin Akil konuk oldu. Pelin Akil'in eşi ile birlikte çektiği videolar yayınlandı.Daha sonra eşinin kendisine evlilik teklifi ettiği video yayınlanınca başarılı oyuncunun gözleri doldu. İtiraf kutusu bölümünde bir ilk yaşandı. Annesine 3 Adamprogramına konuk olacağını söyleyen Cemal'in hayali gerçek oldu. Emrah Kaman, 3 Adam'ın Çevirimiçi skecine dahil olunca ortaya eğlenceli diyaloglar çıktı. İlyas Yalçıntaş, Eser Yenenler'in isteği üzerine arabesk şarkı söyledi.

 

BAKMADAN GEÇME!