2017'de hangi oyuncuların yıldızı parlayacak?

Güncelleme Tarihi:

2017de hangi oyuncuların yıldızı parlayacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2017 15:58

Yeni yeteneklerle tanışmayı ve yeni yüzler izlemeyi seviyoruz. Haliyle ekrana "Merhaba!" diyen projelerde de tanışacağımız yeni isimler fazlasıyla dikkatimizi çekiyor. Geçtiğimiz yıllarda tanıştığımız ve 2016 senesiyle birlikte ekrandaki ve beyazperdedeki etkisini arttıran, etkisi arttıkça 2017 senesi için "Bu yıl onu konuşuruz," dedirten oyunculara göz atalım!

Haberin Devamı

 BORAN KUZUM

2017de hangi oyuncuların yıldızı parlayacak

İlk dizi projesi Analar ve Anneler ile ekran yolculuğuna sağlam bir adım atan Boran Kuzum, sonrasında rol aldığı Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde gösterdiği performansıyla izleyen herkese parmak ısırttı. İçgüdüsel yeteneğiyle birlikte olumlu yorumları hanesine toplayan Boran Kuzum, şimdilerde Vatanım Sensin'in Teğmen Leon'una hayat veriyor ve hayran kitlesi de katlanarak artıyor! Şüphesiz ki proje seçimleri ve yeteneği ile birlikte Boran Kuzum'u uzun yıllar konuşacağız.

 

MİRAY DANER

2017de hangi oyuncuların yıldızı parlayacak

Haberin Devamı

İlk ciddi oyunculuk deneyimini, birçok usta oyuncunun da rol aldığı, Papatyam dizisinde yaşayan Miray Daner için ekran yolcuğunu çok küçük bir yaşta başladı. İşin mutfağında yetişmesi de onu bu yarışta bir adım öne geçirdi tabii ki... Sonrasında bir dönemin fenomen dizisi Medcezir'de hayat verdiği Beren karakteri ise Miray Daner'i belli bir popülariteye kavuşturdu. Şimdilerde Vatanım Sensin'in Hilal'i olarak izleyiciyi kendisine hayran bırakmayı başaran genç oyuncunun adının yıllarca dillerden düşmeyeceği aşikar...

 

BENSU SORAL

2017de hangi oyuncuların yıldızı parlayacak

Oyunculuk kariyerine ablası Hande Soral'in destekleriyle adım atan ve günden güne adından daha fazla söz ettirmeyi başaran Bensu Soral'in ilk oyunculuk deneyimi TRT 1 ekranlarında yayınlanan Yol Ayrımı dizisiyle başladı. Sonrasında kısa süren projelerle ekran yolculuğuna devam etse de esas tanınmasını sağlauan proje Pretty Little Liar uyarlaması Tatlı Küçük Yalancılar oldu. Şimdilerde ekranın yeni fenomeni İçerde dizisinde hayat verdiği Melek karakteriyle adından sıkça söz ettiriyor!

 

DAMLA COLBAY

Haberin Devamı

2017de hangi oyuncuların yıldızı parlayacak

Kara Para Aşk dizisinde hayat verdiği Demet karakteri ile ismini duyurmayı başaran ve sonrasında ilk başrol deneyimini yaşadığı, maalesef ekran ömrü kısa süren, Hayat Mucizelere Gebe dizisiyle kariyerinde yeni bir basamağı adımlayan Damla Colbay; şimdilerde İçerde dizisinde hayat verdiği Eylem karakteriyle izleyicinin sempatisini toplamaya devam ediyor. Günden güne geliştirdiği yeteneği ile de takdir kazanıyor.

 

KUBİLAY AKA

2017de hangi oyuncuların yıldızı parlayacak

Kubilay Aka; rol aldığı Vatanım Sensin dizisi ile, ilk dizi projesi olmasına rağmen, dikkatleri üzerine çekmeyi ve kendisini büyük bir kitleye göstemeyi başardı. Şüphesiz ki ilk dizi projesi ile attığı sağlam adım kariyerinin devamında da ona yardımcı olacak ve adından sıkça söz ettirecektir!

 

EZGİ ŞENLER

Haberin Devamı

2017de hangi oyuncuların yıldızı parlayacak

Ezgi Şenler, oyunculuğa adım attığı ilk dizi projesi Bodrum Masalı ile birlikte dikkatleri de üzerine çekmeyi başardı. Ekrandaki farklı duruşu ve yeteneği ile beğeni toplayan Ezgi Şenler, adından yıllar boyu sıkça bahsettirecek gibi duruyor!

 

ALPEREN DUYMAZ

2017de hangi oyuncuların yıldızı parlayacak

İlk oyunculuk deneyimini Tatlı Küçük Yalancılar ile yaşayan ve yayın hayatına erken veda eden dizinin sonrasında yine ekranlara erken veda eden Acı Aşk ile yeniden seyirci karşısına çıkan, kısa süren oyunculuk deneyimlerine rağmen yeteneğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Alperen Duymaz; şimdilerde Bodrum Masalı dizisinde hayat verdiği Ateş karakteri ile birlikte takdir topluyor. Hayran kitlesi de günden güne artan Alperen Duymaz'ın adını yıllar içinde daha fazla duyacağımız aşikar...

 

Haberin Devamı

AFRA SARAÇOĞLU

2017de hangi oyuncuların yıldızı parlayacak

Oyunculuğa Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz'in başrolleri paylaştığı İkinci Şans filmiyle adım atan Afra Saraçoğlu için sinema kariyeri sağlam bir adımla başlamış oldu. Şimdilerde ikinci sinema filmi ve ilk başrolü olan Kötü Çocuk'un heyecanını yaşayan genç oyuncunun filmografisi ilerleyen yıllarda daha da zenginleşecek gibi duruyor!

 

CANER ŞAHİN

2017de hangi oyuncuların yıldızı parlayacak

İlk oyunculuk deneyimi olan Babam ve Ailesi ile dikkatleri ve beğenileri üzerine toplayan Caner Şahin, dizi erken final yapmasına rağmen adından söz ettirmeye devam ediyor. Kariyer adımlarını doğru attığı takdirde yeteneği ile parlamaya devam edecek!

 

Haberin Devamı

DENİZ CAN AKTAŞ

2017de hangi oyuncuların yıldızı parlayacak

Ekran kariyerine ilk adımını Tatlı Küçük Yalancılar ile atan lakin esas çıkışını şimdilerde rol aldığı Hayat Bazen Tatlıdır'da canlandırdığı Burak karakteriyle yakalayan Deniz Can Aktaş, sempatik tavırları ve yeteneği ile dikkatleri üzerine topluyor. Yıllar içinde de hayran kitlesini arttırarak yola devam edeceğe benziyor!

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!