MasterChef'te elenen isim kim oldu? MasterChef'te kim elendi?

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte elenen isim kim oldu MasterChefte kim elendi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2019 10:50

MasterChef'te kim elendi sorusu, 17 Eylül Salı akşamı cevap buldu. Çok kısa sürede kendilerinden istenen menüleri gerçekleştiren MasterChef yarışmacıları arasından başarılı olanlar, jüri üyelerinin puanlaması ile belirlendi. Peki, MasterChef'te kim elendi? İşte, çok farklı yemek çeşitlerinin sunulduğu MasterChef'te elenen isim ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye'nin 17 Eylül Salı akşamı ekrana gelen bölümünde bir kişi elenerek yarışmaya veda etti. En iyi tabağı çıkarmak için mücadele veren takımlar, MasterChef Türkiye'nin dün akşam ekrana gelen bölümünde eleme heyecanı yaşadı. Peki, MasterChef'te dün akşam kim elendi? İşte, Mutancala, Zerde gibi Osmanlı Mutfağı tatlarının servis edilen MasterChef'te elenen isim ve detaylı bilgiler

EN İYİ TABAK MAVİ TAKIMIN

MasterChef'te 17 Eylül Salı akşamı bir yarışmacı hayallerine veda etti. Mücadele ve eforun yüksek olduğu gecede, Osmanlı Mutfağı konseptiyle yarışan kırmızı ve mavi takım, en iyi tabaklarını hazırlayabilmek için takım olarak gayret gösterdi. 

Şeflerin değerlendirmeleri sonucunda en iyi tabağı hazırlayan ekip, mavi takım oldu. 

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

Haberin Devamı

Kırmızı takımın kaybetmesinin ardından dokunulmazlık mücadelesi başladı. Danilo Zanna'nın hazırladığı Tavuk Salata tabağına en yakında tabağı hazırlayan Ekin, dokunulmazlığı elde ederek bir kişinin adını söyleme hakkı kazandı. 

Ekin, takımda kulis yaptığını ve arkadan iş çevirdiğini ifade ettiği Eda'nın adını söyledi. Tüm takımın oy vererek belirlediği diğer eleme adayı ise Orhan oldu.

Böylece eleme adayları mavi takımdan Suna ve Mustafa, kırmızı takımdan ise Orhan ve Eda olmuş oldu. 

Gecenin sonunda elenmemek için mücadele eden 4 isimden Orhan, en kötü tabağı hazırlayarak yarışmaya veda etti. 

YENİ BÖLÜMDE HAKAN SÜRPRİZİ

Geçtiğimiz senenin dikkat çeken yarışmacılarından birisi olan ve Survivor'da da yarışma şansı yakalayan Hakan, Somer şefe yardım için yeni bölümde MasterChef mutfağına girdi. MasterClass ödülü heyecanının yaşandığı gecede Hakan, Somer şefin yardımcısı oldu.

MASTERCHEF ORHAN KİMDİR?

Orhan Eren 46 yaşında ve uzun yıllardır sektör içinde yer alan tecrübeli bir isim. İlkokul yıllarından beri çalışan Orhan Eren şimdilerde kendine ait bir restaurant işletiyor.

Ortaokulu ve liseyi açıktan tamamlayan Orhan Eren'in yarışmadaki ilk sözleri şunlar olmuştu;

"Kambersiz düğün olmaz dedim ve geldim. Mutluyum, geri dönmek önemli Her şey bitti dediğiniz an hayat yeniden başlıyor. Yemeği herkes biliyor ama hayatta öğrenecek çok daha fazla şey var. Her şey şef olmakla bitmiyor. Daha tamamlanması gereken çok şey var. Hem ben onlara öğreteceğim, hem de onlardan öğreneceğim."

BAKMADAN GEÇME!