Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? İşte 9 13 Aralık haftası Zuhal Topal'la Sofrada birincisi

Güncelleme Tarihi:

Zuhal Topalla Sofrada kim kazandı İşte 9 13 Aralık haftası Zuhal Topalla Sofrada birincisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2019 20:08

Zuhal Topal'la Sofrada yemek yarışmasının cuma akşamı yayınlanan 295. bölümünde haftanın final heyecanı yaşandı. Gelin ve kayınvalidelerin beraber rekabet ettiği yarışmada, 13 Aralık akşamı Didem Hanım konuklarının karşısına iddialı bir menü ile çıktı. Didem Hanım yemekleri ile rakip kaynanaların eleştiri oklarına hedef oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 13 Aralık Zuhal Topal'la Sofrada en fazla puanı kim aldı? İşte, Zuhal Topal'la Sofrada birincisi.

Haberin Devamı

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının ekranlara gelen son bölümünde haftanın finali yaşandı. İlgi gören yemek yarışmasında 13 Aralık Cuma akşamı bir haftalık mücadele sonunda yaptığı yemeklerle en fazla puanı toplayan bir gelin haftanın birincisi olarak 15 bin TL değerindeki para ödülünü kazandı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada birincisi kim oldu? İşte 9 13 Aralık haftası Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın kazananı.

Hafta içi her gün ekranlara gelen FOX TV'nin ilgi gören yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada ekranlara haftanın finali ile geldi. 13 Aralık Cuma akşamı yayınlanan son bölümde gelinler ve kayınvalideler yarışmacı Didem Hanım'ın evine misafir oldu. Didem Hanım'ın yaptıkları yemeklerin tadına bakan yarışmacılar, tadım bölümü sonrası puanlama bölümüne geçti. 

Haberin Devamı

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Zuhal Topal'ın sunumu ile ekranlara gelen yarışmada, Didem Hanım cuma akşamı iddialı menüsü ile konuklarını ağırladı. Didem Hanım final akşamı arabaşı çorbası, altüst böreği, başemel soslu karnabahar, testi kebabı, bademli pilav, gavurdağı salatası, kadayıf sarma menüsünü hazırladı.

Yemeklerin tadına bakan kayınvalideler puanlarını verdi. Tüm kayınvadelerden en yüksek puanı alan Gamze Yalçın Yılmaz Hanım bu haftanın birincisi oldu. Gamze Hanım 15 bin TL değerindeki para ödülünü almaya hak kazandı.

HAFTANIN PUAN DURUMU 

Didem Üçel Erkem haftanın beşincisi, Şirin Güneş haftanın dördüncüsü, Özde Kaya haftanın üçüncüsü, Büşra Tekin haftanın ikinci oldu.
En yüksek puanı alan Gamze Yalçın Yılmaz ise haftayı birincilikle tamamladı.

 
   

 

BAKMADAN GEÇME!