Tek mekanda 40 çeşit tat

Güncelleme Tarihi:

Tek mekanda 40 çeşit tat
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2006 00:00

Beş yıl önce Hasan-Mehmet Gökpınar kardeşlerin, İstanbul Bostancı sahilde açtıkları balık restoranı Çatana, Anadolu yakasının popüler mekanlarından biri oldu. Balık kokoreçten balık pastırmasına, uskumru salamuradan deniz mahsullü pazı sarmaya kadar 40 çeşit meze var. Balıklar ise günlük.. .

Adalar manzarası eşliğinde misafirlerini ağırlayan Çatana’nın sahibi Gökpınar kardeşler, "Restoranımıza gelenlere, müşteri gözüyle değil misafir gözüyle bakıyoruz. Kendimize has sunumlarımız var. Fiyatlarımızı da uygun düzeyde tutmaya çalışıyoruz. Kaliteden ödün vermeden fiyatlarımızın uygun olması en önemli özelliklerimizden biri" diyor.

Yeşim Salkım’dan Melih Aşık’a, Sinan Aygün’den Şefik Toprak’a, Mehmet Moğultay’dan Hüsamettin Özkan’a, Ergün Gürsoy’dan Metin Akpınar’a, Mustafa Süzer’den Fikret Kuşkan, Sibel Can, Ajda Pekkan ve Bülent Ersoy’a kadar sanat, iş ve siyaset dünyasından birçok ünlü isme rastlamak mümkün.

Bostancı Sahili’ndeki Taç Spor Kulübü tesislerinde bulunan Çatana’ya gitmek isterseniz, mutlaka rezarvasyon yaptırmanız gerekiyor. Tel: (216) 416 16 83
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!