TEGV’in yaz etkinlikleri dopdolu

Güncelleme Tarihi:

TEGV’in yaz etkinlikleri dopdolu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2012 22:17

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV), her yıl düzenlediği ‘Yaz Etkinlikleri’ 18 Haziran’da başlıyor. Eğitim programı, her biri 12 saatlik altı farklı modülden oluşuyor.

Haberin Devamı

TÜM İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNE AÇIK

Etkinliklerin birinci dönemi 18 Haziran–6 Temmuz, ikinci dönemiyse 9–27 Temmuz arasında gerçekleşecek ve Türkiye genelinde ilköğretim çağındaki tüm çocuklara açık ve ücretsiz.
‘Yaz Mevsimi’nin ana tema olarak ele alındığı program; yaz deyince akla gelen konular ve yaz tatilinde gerçekleştirilebilecek pek çok aktivite göz önünde bulundurularak oluşturulmuş.
Bu kapsamda etkinlik içerikleri; doğal çevre ve ekoloji, tarih ve arkeoloji, ülkeler, kültürler ve insanlar, bilim dünyası, ulaşım, medya ve iletişim, edebiyat, beslenme, spor, güvenlik, uzay ve gökyüzü, çocuk hakları ve sanat temalarını kapsıyor.

GEZİLER DE VAR

Klüpte eğitim programının yanı sıra, içerikleri gönüllüler tarafından hazırlanan müzik, sinema, ve edebiyat gibi konularda farklı etkinlikler de yapılacak.
Çocuklar ayrıca gönüllülerle birlikte kültür ve çevre gezilerine katılıp, bahçe oyunları da oynayacaklar.
(216) 290 70 00

Haberin Devamı

SPOR DOLU GÜNLER

Akatlar’daki Mucizeler Dünyası Çocuk Evi, 2 ve 6 yaş arası çocuklara eğlenceli bir yaz okulu programı sunuyor. Akatlar Club Sporium işbirliğiyle hazırlanan yaz spor okulu programında çocuklar yüzme ve jimnastik gibi sporlar yapacak, sanat faaliyetlerine katılacak. 25 Haziran-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek yaz okuluna haftalık ya da aylık kayıt yaptırmak mümkün. Yaz okulunun bir haftalık tam gün programının ücreti 350 lira. (212) 279 10 71

FOTOĞRAF YARIŞMASINA KATILSIN

Küçükçekmece Atakent’teki ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 17 Haziran Pazar günü kutlanacak Babalar Günü için bir fotoğraf yarışması düzenliyor. ‘En güzel fotoğraf bizim fotoğrafımız’ adını taşıyan yarışmaya katılmak için 17 Haziran’a kadar bir fotoğrafınızı facebook.com/Atakent.ArenaParkAvm adresine yüklemeniz yeterli. Yarışma sonunda en çok beğeni alan fotoğraftaki babaya gözlük hediye edilecek. (212) 697 47 77

YENİ HİDO SİZİN ÇOCUĞUNUZ OLSUN

Hidayet Türkoğlu, NBA ve WBA’in en iyi yıldızlarının şut antrenörü Marvin Harvey’i Türkiye’ye getiriyor. NBA’in ünlü ‘Şut Profesörü’nün yanı sıra Hidayet Türkoğlu’nun da eğitim vereceği ‘Hido Talent Camp’, 14-17 Haziran’da İstanbul’da, 28 Haziran-1 Temmuz arasında da İzmir’de düzenlenecek. Sınırlı sayıda kontenjanı bulunan bu kampa 10-18 yaş arasında kız-erkek lisanslı genç basketbolcular katılabiliyor. Gençlere ileri düzeyde teknik ve taktik antrenmanlar yaptırılacak, basketbolun NBA sırları öğretilecekmiş. Bir gün NBA’de oynamayı hayal eden çocuklara duyurulur! (216) 415 44 45

Haberin Devamı

BABALAR GÜNÜNDE ZORLU YARIŞ

Mecidiyeköy’deki Trump Towers Mall, tüm baba ve çocukları zorlu ama bir o kadar da keyifli bir Babalar Günü yarışmasına davet ediyor. Yarışmanın adı Jail Break. 16-17 Haziran 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinliğe katılacak baba ve çocuklar 19 metre uzunluğundaki parkurda yarışacak. En kısa sürede parkurları tamamlamaya çalışacak baba ve çocuklar, hapishaneye benzer bir ortamda yeteneklerini sergileyecek. 75 liralık alışveriş fişiyle birlikte turnuvaya katılım hakkı kazanılıyor. Yarışma sonunda kazanan takımları birbirinden değerli teknolojik ürünler bekliyor. (212) 348 78 67

GARFIELD’IN BAŞI YİNE BELADA

Dünyanın en ünlü kedisi Garfield’in maceraları tam hız devam ediyor. Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan serinin ikinci mini macerası Odie Aşık, Garfield’in suçluluk duyarak hatasını telafi etmeye çalıştığı ender olaylardan birini konu alıyor. Elif Gökteke’nin çevirdiği kitapta Odie, Jon’un aldığı fırçaya aşık oluyor. Bu durumu fark eden yaramaz Garfield da oyun arkadaşı Odie’nin artık kendisiyle oynamamasına bozularak fırçayı gizlice çöpe atıyor. Ancak o geceden sonra hiçbir şey eskiye dönmüyor. Bunun üzerine Garfield fırçayı bulmaya karar veriyor ve işte o an heyecan başlıyor. Yazarı Jim Davis olan kitap 7-12 yaş arasına yönelik ve fiyatı 9 lira.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!