Tatlıses ne demek istedi

Güncelleme Tarihi:

Tatlıses ne demek istedi
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2012 00:00

İbrahim Tatlıses’in, Derya Tuna ile eşi Ayşegül Yıldız arasındaki gerginlikle ilgili yaptığı “Bir şey oldu evlendik, olaylar böyle gelişti” açıklaması, yaptığı evlilikten pişman olduğu dedikodularına neden oldu.

Haberin Devamı

İBRAHİM Tatlıses’in şirketlerinin başına geçen eşi Ayşegül Yıldız’ın, Derya Tuna’nın işlettiği Zekeriyaköy’deki Tatlıses Kebap’ı dışlaması, yöneticilerine “Orası artık bizden değil. Veresiye değil, peşin paraya mal vereceksiniz” talimatıyla başlayan tartışma devam ediyor. Tatlıses’in, bu yaşananlar üzerine Bilal Özcan’a yaptığı “Derya Hanım’ı ezdirmek istiyorlar. Ezdirmem, buna asla müsaade etmem. Derya Hanım çocuğumun annesidir, ne ondan vazgeçerim ne oğlum İdo’dan. Böyle bir şey oldu evlendik, olaylar böyle gelişti. Ama onlara laf getirtmem” demesi kulisleri hareketlendirdi. Tatlıses’in açıklamadaki son cümleleri, Ayşegül Yıldız’la evliliğinden pişmanlık duyduğu şeklinde algılandı.

Susuyorsam efendiliğimden
Bugüne kadar hep kendisiyle uğraşıldığını söyleyen Derya Tuna, yaşananlarla ilgili kısa bir açıklama yaptı: “Ben kimsenin yuvasını yıkmadım. Evli bir adamla olmadım. Evet, İbrahim Bey üç çocuk babasıydı ama ben tanıdığımda dul bir adamdı. Nüfus cüzdanında evlenip ayrıldığı yazıyordu. Ondan sonra da hayatıma kimseyi sokmadım, sokmayacağım da... Çok şerefli bir yaşamım var. Ben bir erkek çocuk anasıyım ve böyle mutluyum. Susuyorsam efendiğimdendir. Oğlum da benimle gurur duyuyor. Oğlum için susuyorum.”

Haberin Devamı

DERYA TUNA - İBRAHİM TATLISES FOTOĞRAFLARI  

AYŞEGÜL YILDIZ İBRAHİM TATLISES FOTOĞRAFLARI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!