Tatlı İntikam'da Pelin'e artık yaşadıkları ağır geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikamda Peline artık yaşadıkları ağır geliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2016 15:31

Tatlı İntikam Cumartesi günü bomba gibi bir bölümle ekranlara gelecek. Tatlı İntikam'ın 14.bölümünde şoke eden gelişmeler yaşanıyor. Sinan, Pelin ile aralarındaki buzları eritmek için her şeyi yapıyor ama Pelin'den beklediği cevabı alamıyor. Ayrıca Sinan'ın annesini yeni bölümde şaşırtan bir gelişme bekliyor. İşte Tatlı İntikam 14.bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Tatlı İntikam son bölümüyle ekranlara damga vurdu. Son bölümde Sinan ve Pelin arasındaki gerginlik son buldu. Birbirlerinin aşkından emin olan Sinan ve Pelin aşk dolu dakikalar yaşadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizide Rüzgar'la arasındaki ilişkiden sıkılan Pelin'e oyunun biteceği sözünü veren Sinan ne yapacak?

Yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizide heyecan dolu sahneler yaşanacak. İşte Tatlı İntikam'ın yeni bölüm fragmanı 

TATLI İNTİKAM 14. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Pelin ve Sinan aşçı yarışmasının olacağı otele gelirler. Sinan daha gelir gelmez ilk rakibiyle karşılaşır. Kerem, birinci olabilmek için her türlü hileyi yapabilecek bir karakterdir. Bu durum Sinan’ın canını sıkar. İstanbul’da ise yer yerinden oynamaktadır. Turgut, Rıza’ya Sinan’ın evli olduğunu söylemiştir. Sinan ve Pelin her şeyden uzak güzel vakit geçirirken beklenmedik bir misafirin gelişi her şeyi alt üst eder.

Tatlı İntikam 13. Bölüm'de; Sinan ve Pelin her şeyden uzak güzel vakit geçirir! Pelin ve Sinan aşçı yarışmasının olacağı otele gelirler. Sinan daha gelir gelmez ilk rakibiyle karşılaşır. Kerem, birinci olabilmek için her türlü hileyi yapabilecek bir karakterdir. Bu durum Sinan’ın canını sıkar. İstanbul’da ise yer yerinden oynamaktadır. Turgut, Rıza’ya Sinan’ın evli olduğunu söylemiştir. Sinan ve Pelin her şeyden uzak güzel vakit geçirirken beklenmedik bir misafirin gelişi her şeyi alt üst eder.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDEN KARELER 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!